2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا این بار که نمیشه کاری کرد ولی برای بعدت میگم 

یه ربع قبل از ریختن‌ رشته دو قاشق آرد تو یه استکان آب سرد حل کنو بریز توش و یک قاشق هم زردچوبه تو روغن تفت بده بریز 

هم رنگش خوب میشه هم لعاب دار میشه 

سبزی هم باید دو ساعت کامل بپزه 

حالا این بار که نمیشه کاری کرد ولی برای بعدت میگم  یه ربع قبل از ریختن‌ رشته دو قاشق آرد تو یه ...

اینکاراروکردم عزیزم سبزیامم دوساعتونیم سه ساعت پختن😕 یکم موادش یجوریه سبزیش خیلی حبوباتش خیلیه رشتش خیلیه همشون زیادناصن انگار هیچ نسبتیی تواین اش رعایت نشدخ😐

۴۰دقیقه روگاز بود دیگه ترسیدم رشته هاش وابرن خاموش کردم🙁

مگ رشته هاتو کی ریختی؟ 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
اینکاراروکردم عزیزم سبزیامم دوساعتونیم سه ساعت پختن😕 یکم موادش یجوریه سبزیش خیلی حبوباتش خیلیه رشتش ...

گلم چون نذاشتی موادت جا بیوفته و غلیظ بشه

باید میذاشتی کلی مواد باهم بپزه بعد رشته هارو آخر میریختی توش

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
روشو کلی تزیین کن،بهش بگو چشاتو ببند بخور تا بهتر طعمشو حس کنی😅

😂😂اخه من هیچ گزینه ای واسه تزئین ندارم شوهرم پیاز دوس نداره کشک دوس نداره باچی تزئین کنم اخه

خیلیم ابکی نشد😕اصن خیلی زشته😕سبزیاش زیاد شده  سبزیاش خیلی سبزه رشته هاش خیلی سفیده😕😕دفعه ا ...

عزیزم اصلاااا کم نیار اینقدر درست کن تا دستت بیاد ،من اول ۶/۷بار خراب کردم تا دیگه تونستم خوب در بیارم ،الان آش رشته من تو فامیل خیلی خاطرخواه داره