2777
2789

در آمدش خوبه چون بخاطر در معرض پرتو بودن حق زسختی و زیان آوری خوبی میگیرن. با لیسانس میرن سرکار و شغل سختی هم ندارن زیاد ولی باید ببینی اینا همش میارزه ب اینکه همشون تو سنین بالا سرطان میگیرن و غالبا عقیم میشن. خیلیا از بچه هاشون به این دلیل کار نمیکنن

خانم آقای دکتر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در آمدش خوبه چون بخاطر در معرض پرتو بودن حق زسختی و زیان آوری خوبی میگیرن. با لیسانس میرن سرکار و شغ ...

جدی واقعاً بیماری زاست؟؟ بعضیا میگن دستگاه اتاق دیگه است و فقط برای بیمار مضر هست؟

جدی واقعاً بیماری زاست؟؟ بعضیا میگن دستگاه اتاق دیگه است و فقط برای بیمار مضر هست؟

در این حد هم نیست. بیمار تو یه اتاقه و اون شخص هم تو یه اتاق دیگه و همه کارا از راه دور انجام میشه.

Your not so typical kpop addict

داری در مورد کار با اشعه هایی حرف میزنی که اتاق و در و دیوار براشون شوخیه و داری تو کشوری کار میکنی که استانداردا با پول عوض میشن یعنی کلینیک استاندارد نیست اما پول میده بازرس بهش گیر نده

و اینکه بله دوز دریافتی اشعه کارمندای رادیولوژی درسال خیلی خیلی بیشت از یه فرد عادیه که این مواجه ی زیاد و دائم شانس ابتلا ب سرطان رو خیلی بالا میبره

خانم آقای دکتر
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز