2777
2789
عنوان

امروز تولدمه💌

67 بازدید | 8 پست

تصمیم داشتم غمامو از امروز بریزم دور و بشم همون دختر شاد و سرزنده قبلی ک برای اهدافش با تمام وجود تلاش میکنه (البته هنوزم میکنم😁)

اما هرروز یه خبر بد میشنوم از اونی ک دل منو شکست و طردم کرد ک امروز هم یکی از اون روزا بود 

۷ ماه گذشته هنوزم یه شب در میون خوابشو میبینم 

هنوزم وقتی اتفاقی تو خیابون میبینمش یهو تماااام بدنم شل میشه 

نمیدونم ازش متنفرم یا دوسش دارم 

دوس ندارم حال کسی ک داره اینو میخونه بد کنم ولی یه لحظه فقط تصور کنید کسی ک تمام رویاهات رو باهاش ساخته بودی و لباس عقد و بله برون خریدی و هزارتا خوشحالی دیگه 

یهو بگه نمیخوامت و بره بعد ببینی با یکی دیگه خوشحال تره 

همه میگن حق داشت جدا شد با مسئله تو کسی نمیتونه کنار بیاد و شما ب درد هم نمیخوردین و ... 

باشه قبول منم میگم حق داشت 

منم حقم بود دلم بشکنه بخاطر یه خطا تو گذشته ام؟ کی جای خدا نشسته مجازات میکنه؟ من حقمه هرروز ببینم قهقهه زدنا و خندیدناشو با یکی دیگ ک اومده جای من تو اون خونه ای ک قرار بود با هم بریم بخریمش؟! 

کی گفته من حقمه تا اسمش میاد اشک بریزم 

تا فکرشو میکنم اشک بریزم 

تا ماشینشو ببینم اشک بریزم 

کی این حق هارو تقسیم میکنه؟

بعد از ۷ ماه هنووووزم وقتی از خواب بیدار میشم آه میکشم از اعماق قلب شکسته ام 

تو شاد ترین لحظه های زندگیم من غمگینم 

و امروزم تولدمه و ته قلبم یه غم شیرینی دارم ک قاطی با عشقه

توکلم به خداست 

میدونم بعد از هرسختی اسونیه 

میدونم جواب دل شکسته ام رو یه روزی میده 

شاید الان داره هرروز گردنش کلفت تر میشه ولی اعتقاد دارم ب این ک شاهنامه اخرش خوشه 

دلم پره 

دلم گرفته 

نمیخوام کسی تولدمو تبریک بگه 

همه خواسته ام از خدا اینه که حال دلم خوب بشه یا مهرش از دلم بره یا یه عشق واقعی بیاد تو زندگیم ک بفهمم عشق چیه 

من تورو بخشیدم و میدونم خدا هم زودتر از من بخشیده چون خدا ظالما رو دوس داره و همیشه حق رو ب اونا میده 

دل شکستن گناه نیس ولی تو دام یکی افتادن و زجر کشیدن گناهه 

صداقت خوب نیس ولی زیر نقاب مذهب هر غلطی کردن و پاک و پیغمبر جلوه دادن خودتو گناه کار جلوه دادن بقیه خوبه

اینم دنیای ما 

دلم خیلی پره خیلی حرف دارم باهاش ولی نیست ک بگم نمیخوامم ک باشه 

فکر کنم فقط خودم فهمیدم چی نوشتم 🐣

خلاصه ک تولدم مبارک .. من کادوی تولدمو بعد از کلی غم و غصه از تو میخوام خدا جونم و میدونم همیشه باهام هستی 

بقول معروف ول کن این لپ مارو ...

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم سخته واقعا کسی که دوسش داری دلتو بشکنه و بره من تجربش کردم ولی مارو بزور جدا کردن، منم مث توام اون شبی نیس خوابشو نبینم همش میگم کاش یه جا حداقل تصادفی ببینمش ببینم حالش خوبه یا نه، خیلی سخت میگذره برام. ولی تو شرایطت فرق داره وقتی اون نخواست باهات بمونه، تو چرا غصشو بخوری؟ غصه کسی که الان با یکی دیگس، واقعا ارزششو داره؟ اون با یکی دیگه خوشحاله تو چرا ناراحت باشی؟ فقط صبر کن زمان همه چیو درست میکنه 

میدونم سخته واقعا کسی که دوسش داری دلتو بشکنه و بره من تجربش کردم ولی مارو بزور جدا کردن، منم مث توا ...

توکل به خدا 

روز عاشورا دیدمش بعد چند ماه تازه چشم تو چشمم نشدیم یهو بدنم شل شد عرقم زد 

سرحاله سرحال بود 😊

.
میدونم سخته واقعا کسی که دوسش داری دلتو بشکنه و بره من تجربش کردم ولی مارو بزور جدا کردن، منم مث توا ...

مارو هم جدا کردن ولی خب اگ خودش میخواست جدا نمیشدیم 

اگر گوشی نبود اگ بمن اعتماد داشت و ‌.. .

.