2777
2789

هی

روزی صدبار میگم گوه خوردم ازدواج کردم

ازدواجم کردم چوم مجردی سگی داشتم

خاک تو سرم برای زندگیم از بجگی تا الان بی کس؟

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی روزی صدبار میگم گوه خوردم ازدواج کردم ازدواجم کردم چوم مجردی سگی داشتم خاک تو سرم برای زندگیم ...

غصه نخور این دعای خوشبختی رو مرتب بخون 

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
هی روزی صدبار میگم گوه خوردم ازدواج کردم ازدواجم کردم چوم مجردی سگی داشتم خاک تو سرم برای زندگیم ...

این هم آیه ی آخر سوره ی بقره هر وقت ناراحتی ومشکل یا کاربسته داشتی بخون هم انرژی منفی رو از زندگیت بیرون می کنه هم طلسم رو باطل می کنه

مجرد نمیمونن که یکی باشه فقط کاراشونو کنه اونا هم به الواتی و اذیت کردنشون برسن البته بعضیاشون نه هم ...

بعضی ها رو از بچگی به سو استفاده کردن عادت دادن مرد وزن هم نداره

این هم آیه ی آخر سوره ی بقره هر وقت ناراحتی ومشکل یا کاربسته داشتی بخون هم انرژی منفی رو از زندگیت ب ...

یه دنیا ممنونم ازت ممنون

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍
واااای چه قشنگ و دل آروم کن بود 😍

خودم همیشه از این دعاها استفاده می کنم وگرنه دنیا زیادی غریبه و به قول شاعر  ...وخدایی که به شدت کافیست🌷

اینو شنیدم بعد نماز عشا هرشب باید بخونیم

ممنون که گفتی اینجاشو بلد نبودم حتما انجامش میدم به امیدخدا