یاس۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5646 عنوان لیاقت وشرف 204 بازدید | 17 پست یکی نیست به این مردها بگه اگه لیاقت زندگی مشترک ندارین لا اقل شرف مجرد موندن داشته باشید نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد. 1401/05/22 | 15:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soooomayeh عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 699 هیروزی صدبار میگم گوه خوردم ازدواج کردمازدواجم کردم چوم مجردی سگی داشتمخاک تو سرم برای زندگیم از بجگی تا الان بی کس؟ زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96793 مجرد نمیمونن که یکی باشه فقط کاراشونو کنه اونا هم به الواتی و اذیت کردنشون برسن البته بعضیاشون نه همه #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
یاس۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5646 هی روزی صدبار میگم گوه خوردم ازدواج کردم ازدواجم کردم چوم مجردی سگی داشتم خاک تو سرم برای زندگیم ... غصه نخور این دعای خوشبختی رو مرتب بخون نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
یاس۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5646 هی روزی صدبار میگم گوه خوردم ازدواج کردم ازدواجم کردم چوم مجردی سگی داشتم خاک تو سرم برای زندگیم ... این هم آیه ی آخر سوره ی بقره هر وقت ناراحتی ومشکل یا کاربسته داشتی بخون هم انرژی منفی رو از زندگیت بیرون می کنه هم طلسم رو باطل می کنه نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
یاس۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5646 مجرد نمیمونن که یکی باشه فقط کاراشونو کنه اونا هم به الواتی و اذیت کردنشون برسن البته بعضیاشون نه هم ... بعضی ها رو از بچگی به سو استفاده کردن عادت دادن مرد وزن هم نداره نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
soooomayeh عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 699 این هم آیه ی آخر سوره ی بقره هر وقت ناراحتی ومشکل یا کاربسته داشتی بخون هم انرژی منفی رو از زندگیت ب ... یه دنیا ممنونم ازت ممنون زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍
پیراهن_چارخونه عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 3931 غصه نخور این دعای خوشبختی رو مرتب بخون واااای چه قشنگ و دل آروم کن بود 😍
پیراهن_چارخونه عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 3931 این هم آیه ی آخر سوره ی بقره هر وقت ناراحتی ومشکل یا کاربسته داشتی بخون هم انرژی منفی رو از زندگیت ب ... اینو شنیدم بعد نماز عشا هرشب باید بخونیم
یاس۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5646 واااای چه قشنگ و دل آروم کن بود 😍 خودم همیشه از این دعاها استفاده می کنم وگرنه دنیا زیادی غریبه و به قول شاعر ...وخدایی که به شدت کافیست🌷 نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
یاس۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5646 اگه شرف داشتن لیاقتم داشتن حق گفتی 🌹 نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
یاس۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5646 اینو شنیدم بعد نماز عشا هرشب باید بخونیم ممنون که گفتی اینجاشو بلد نبودم حتما انجامش میدم به امیدخدا نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
پیراهن_چارخونه عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 3931 ممنون که گفتی اینجاشو بلد نبودم حتما انجامش میدم به انیدخدا آره از آیه قبلش، آمن آلرسول ... منم دعا کن هر وقت خوندی
یاس۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5646 آره از آیه قبلش، آمن آلرسول ... منم دعا کن هر وقت خوندی 😍 چشم محتاج دعا نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.