2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ چرا ندیدیم 

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)

اونجوری اتفاق نیفتاده برام ولی اولش که اصغر اومد پیشنهاد داد اولش خیلی ناز میکردم گفتم اجازه بده فکر کنم غروب بهت میگم ، هیچی دیگه غروب جواب مثبت دادم ، بهشم بعدا گفتم اولین رلمه ، دیگه فعلا که زن شوهر نیستم بببین تو آینده چی میشه  انشاءالله بشه پدر بچه هام

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم

آره الان شوهرمه

که گفت خیلی خنگی اگر فکر کردی من اومدم باهات دوس شم میخوام بگیرمت 

از اقوام دور  بابامه من فکر کردم قصدش دوستیه ولی اون جدی بود و میگفت آدم با فامیلش  دوست نمیشه 

با طُ بودن ز همه دست کشیدن دارد...  

نه والا همینایی که بهشون رو میدیم انگار پسر رئیس جمهورن ؛چه برسه بگیم اهل دوستی نیستم و اصرار کنه 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

شوهر من به عنوان خاستگار اومد منو ببینه اشنایی واسطه ای بود .. بعد گفت ما که همو نمیشناسیم بیا یواشکی یه مدت با هم باشیم منم به بابام گفتم و جواب منفی دادیم..میدونستم اگر دوست بشم سرکارم میزاره و میره من پیش دستی کردم ولش کردم🤣 بعد چند وقت دیدم خاستگار درست درمون نمیاد بهش چراغ سبز نشون دادم گفت چرا ردم کردی گفتم اهل دوستی نیستم گفتی یواشکی دوست شیم منم اهلش نبودم ردت کردم ..گفت الان چرا بهم رو دادی.. گفتم دیدم دلم پیشت گیر کرده نخواستم مدیون دلم شم🤣 اونام اومدن منو گرفتن..😁

شوهر من به عنوان خاستگار اومد منو ببینه اشنایی واسطه ای بود .. بعد گفت ما که همو نمیشناسیم بیا یواشک ...

😂😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها