کسی ک صورتش عیبی نداشته باشه خیلی زیباتر از اونیه ک هزارتا عمل داره
تو این دوره زمونه هم واقعا شوهر کردن هنر نیس. وقتی هنر بود ک خانوما مستقل نبودن. و نیاز داشتن چ از لحاظ مالی چ عاطفی ب یکی تکیه کنن
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چهره ای که اجزاش به هم بیاد قشنگه چه نچرال چه عملی در مورد ازدواج هم هر کس یه تمایلی داره که بر اساس اون زندگی میکنه دلیل نمیشه هر کس چنین حرفی میزنه دروغ بگه
من زیاد دیدم کسایی که طبیعی خوشگلتر بودن ولی عمل کردن وزشت شدن واقعا هیچ چیزی زیبایی طبیعی نمیشه در مورد ازدواج هم خب اگه هنر بود امار طلاق انقد بالا نبود و مردم اثر هنریشون حفظ میکردن
نه والا من هیچ وقت نمیگم نچرال خوبه پول داشته باشم پلنگ نمیکنم خودم و ولی برا زیباییم خیلی کارا میکنم طبیعی و باکلاس باشه ... شوهر خوب کردن و زندگی تشکیل دادن واقعا هنر الکی نمیتونم روشن فکر بازی در بیارم که شوهر خوب نیست چون دوستم خیلی موفق و کارش خیلی پول توش هست ولی من همیشه ی خلأ میبینم اونم ازدواج نکردن
افرین دقیقا تو جامعه ای که ما داریم این یه حقیقته اروپا که نیستیم ....
آخه اروپا ک عمل نمیکنن اکثرا خوش هیکلن بعد اینکه آزادی دارن اینجا طرف میخواد روسری سر کنه باید ی مدل بده موهاش که جلوه کنه ولی چون اونجا روسری ندارن ی براشینگ و موی لخت کلی زیباشون میکنه اگر ازدواج نمیکنن چون اگر جدا شن باید مال نصف شده که ریسک بزرگیه پس هم خونه میشن خیلی دیگه هم و بخوان ازدواج میکنن