2777
2789
عنوان

میگین چه کنم

59 بازدید | 12 پست

فراموشی داغونم  کرده

ساعت ۱۲ میشه یادم نمی مونه ناهار اصلا بپزم

بچم گشنه 

شب میشه میرم غذا آماده میکنم میام میشینم..شوهرم میگه پس شام کو

نگاه میکنم یادم رفته بیارم

امروز گفتم عزم میکنم زود غذا بپزم...ساعت ۸ نخود و یه مقدار گوشت بار گذاشتم ...رفتم بیرون تازه اومدم غذا سوخته جزغاله شده.‌..نشستم موندم چی بپزم....به خودم گفتم قبل رفتن آب رو چک کنم و زیرش رو کم کنم کلا یادم رفت ....حتی کسی یم بدی میکنه یادم میره چی بم گفت اصلا چرا قهریم...یوقتایی زنگ میزنم به کسی که بام قهره....یوقتایی مجبور میشم بلاک کنم یادم باشه ب این زنگ نزنم 😢😢😢😢کلا هم خنده داره هم گریه داررر

این خوب نیست  ممکنه در اینده زوال عقل بگیری ....مجموعه کتابای باشگاه مغز رو بگیر هر روز با جدیت و علاقه تمریناشو کار کن .تموم که شد دو مرتبه از اول ..اولاش کندی یادت نمیمونه ولی بعدش سلولای عصبیت سریعتر میشن 

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگرم افسردگی و اضطراب داری برو تراپیست و مشاوره باه اونا صحبت کن .این دو تا باعث کندی حافطه هم هست ..نقص توجه رو دیگه هم گرفتن کم و بیش 

باشگاه مغز یک و دو و سه هر کدومشم گیر اوردی فرقی نداره ولی سه تاش باشه بهتره ..افسردگی ادمو بشدت داغون میکنه از ادم یه موجود گیج و خنگ میسازه .من خودم واسه همین مشکل بود که رفتم سمت تمرین و اینا 

مشعله دیگه ای نداری هواس پرتی چ مدت اینجوری شدی چندسالته

۳۲ سالمه.

مشغله کاری و فکری زیاد دارم.از بعد سزارین بمن اینطور شدن بیهوشی کامل گرفتم .خس میکنم از مواد بیهوشیه

باشگاه مغز یک و دو و سه هر کدومشم گیر اوردی فرقی نداره ولی سه تاش باشه بهتره ..افسردگی ادمو بشدت داغ ...

حتما تهیه اش میکنم .شهری  که زندگی میکن بی امکانات از خانوادم دورم.‌.

حالا سعی میکنم اینترنتی بخرم چون اینجا کتابفروشی نیست