2777
2789

آقا از وقتی که این سریال یاغی اومده هشتاد درصد پسرا کشتی گیر شدن.. نامزد من از اون اول میگفت راستی بهت گفتم قبلا کشتی گیر بودم😑 یا مثلا میگه فلان روز دوستمو گرفتم دو سوت فیتیله پیچ کردم چون کشتی گیر بودم 😑😑😑

کلا دروغای شاخدار زیاد میگه یه بارم میگفت با احسان علیخانی صحبت کردم برم برای دوبلوری😐

یا مثلا اون اوایل رابطه میگفت داداشم کارواش داره که فهمیدم دروغ گفته🤦🏻‍♀️ کلا اخلاق خوب زیاد داره ولی بخاطر این اخلاقش داره از چشمم میافته. دوست پسر یا نامزد شما هم از این اخلاقای بچگونه داره یا فقط نامزد من اینجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندارم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
فردا نیاد بگه من یه مدت با مختار رابطه دوستانه داشتم صلوات

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

نه اصلا😂

ولی بابام توی طول عمرش پیش کسی که حسودمه یه دروبی گفت طرف سوختتتت بابام گفت دیدی هواتو دارم 😂

اَر بویی و ارمنی میام دینت،تو بخن هر چی بی و پا مه،هر کس آینده ای دار ما که اخرشریم😂⁦✌🏻⁩،جمله انگیزشی لری:تف د ریت سی هومالونت،مه لیوام دامم زانه😌،سکوتم نشانه رضایت نیست قوبه دنگ اومعی نارم گگه،

جلو من اینجوری نیست

ولی تو جمع دوستاش ی رفتارایی دارن من واقعا تعجب میکنم اینا همون ادمان🤣

شوخی های مسخره یا رفتارای بچگونه ای دارن 

مث پسرکوچولوها میشن گاهی وقتا😆😆😆😆

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁