2777
2789
عنوان

ژانومه

| مشاهده متن کامل بحث + 7750 بازدید | 81 پست
سلتم عزیزم شما بلاخره چرخ خیاطی خریدید؟راضی هستید از مدلش؟ ممنون میشم منم راهنمایی کنید

سلام بله

ژانومه ۷۵۰۰خریدم.خیلی راضیم.کم صدا و روان چرخ میکنه.خدارو شکر پشیمون نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دیجیتالی میخرید سری ۷۰۰۰ بخرید که انواع داره.

ممنون عزیزم که پاسخ دادی

راستش بین مدل۸۱۳ و مدلای ۷۰۰۰ موندم

استاد خیاطیم میگه دیجیتالی امکان خرابیش بیشتره، بهتره ۸۱۳ بخرم

ولی خودم مدلای دیجیتال رو ترجیح میدم

تو این مدت که دارید اذیت نکرده؟؟؟

ممنون عزیزم که پاسخ دادی راستش بین مدل۸۱۳ و مدلای ۷۰۰۰ موندم استاد خیاطیم میگه دیجیتالی امکان خراب ...

منم مثل شما بودم اصلا پول ۸۱۳ رو داده بودم ولی دیدم دلم واقعا دیجیتالی رو میخواد ...شوهرم گفت اونیو که دوست داری بخر ..دیگه منم دلمو زدم به دریا خریدمش.من از زابل خریدم برام فرستادن

سلام عزیزم

شما از چرخی که خریدید راصی هستید؟تا حالا براتون مشکلی پیش نیومده؟

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
سلام.بله خیلی...نه شکر خدا مشکلی پیش نیومده

چند روز طول کشید به دستتون برسه؟

من قصد خرید ژانومه ۷۵۰۰ رو دارم اما بهم میگن در صورت خرابی قطعاتش پیدا نمیشه 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
چند روز طول کشید به دستتون برسه؟ من قصد خرید ژانومه ۷۵۰۰ رو دارم اما بهم میگن در صورت خرابی قطعا ...

والا من قبل از شروع اعتراضات سال گذشته خریدم که بعدش خورد به اعتراضات و پست زاهدان و زابل گمونم بسته شد و یکم طول کشید تا پست بشه...ولی خب مطمئن بود ...بعدش که همه چی آروم شد پستش کرد برام.

و همینو منم پرسیدم از فروشنده گفت که حالا حالاها خراب نمیشه که دنبال قطعات باشی...

والا من قبل از شروع اعتراضات سال گذشته خریدم که بعدش خورد به اعتراضات و پست زاهدان و زابل گمونم بسته ...

مرسی بابت وقتی  که گذاشتید 

قربون شما کاری نکردم که

سلام عزیزم

منم قصد خرید چرخ استوک ژانومه دارم

نمدونم چه مدلی بخرم

فروشنده۵۵۰۰ به من معرفی کرده

میشه راهنماییم کنید

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
سلام عزیزم منم قصد خرید چرخ استوک ژانومه دارم نمدونم چه مدلی بخرم فروشنده۵۵۰۰ به من معرفی کرده م ...

سلام...والا من ۵۵۰۰ رو شناخت ندارم.ولی اگه مکانیکی میخوای بخری ازین دوکله ها بگیر که یه ورش سردوز داره...مدل ۲۳۰۰ مثلا...خیلی خوبه.من اون مدلم بدم نمیومد...از کجا میخوای بخری؟من از زابل خریدم...خواستی پیجشو پیدا میکنم‌میفرستم برات

[QUOTE=324926385]سلام...والا من ۵۵۰۰ رو شناخت ندارم.ولی اگه مکانیکی میخوای بخری ازین دوکله ها بگیر که یه ورش سردوز دا ...[/QUOTEسلام

من ۵۰۰۱ گرفتم عزیزم

فعلا که خوبه 

ممنونم از لطفت

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم