2777
2789
عنوان

ژانومه

| مشاهده متن کامل بحث + 7730 بازدید | 81 پست
من کم در حد شاید ماهی یک یا دوبار  چون راسته دوز هم دارم  از این  بیشتر برای جادکمه ...

سلام عزیزم

راسته دوز همین چرخاییه که خیاط حرفه ای ها دارن؟

که خیلی سریع میدوزه؟

قیمتش رو میدونین؟

و آیا بین چرخ خیاطی مکانیکی و دیجیتالی و راسته دوز کدوم بهترن؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم راسته دوز همین چرخاییه که خیاط حرفه ای ها دارن؟ که خیلی سریع میدوزه؟ قیمتش رو میدونین؟ ...

راسته دوز اگه خیاطی شغلته یعنی مزون داری مسلما بهتره.ولی نه واسه خودت اگه‌میدوزی چرخای خانگی از همه‌بهتره.اگه دردسر کمتر میخوای ژلنومه استوک ژاپن بخر.خواستی بگو بهت میگم از کجا

آره میدونم ولی اینکه چرخ دوکله بخرم‌بهتره یا جداگونه

برو از تعمیر کار ها بپرس ببین درصد خرابیشون چقدر هست 

آیا کیفیت سردوزشون خوبه 

وباتوجه به جواب وبه صرفه بودن قیمت انتخاب کن

سلام عزیزم راسته دوز همین چرخاییه که خیاط حرفه ای ها دارن؟ که خیلی سریع میدوزه؟ قیمتش رو میدونین؟ ...

بله چرخ های که ساعت بیشتر میشه باهاشون دوخت انجام داد وسرعت بیشتری دارن 

من دوسال پیش گرفتم اگه اشتباه نکنم ۳ ونیم اما الان بالای ۱۰ میلیون هست اسمش تیپیکال هست و نیمه دیجیتال دینام سرخود

حالا من خودم‌هنو نخریدم..ولی اگه‌تهران هستین چرخ فروشی علیزاده هست.اگه ایزی دوخت پیام بدین قطعا راهنمایی میکنن و تعصب دارن رو مدل ۶۰۰۰

ولی من خیلی ....خیلی تحقیق کردم...از خیلیا که استوک فروش بودن پرسیدم اکثریت گفتن مکانیکی بهتره.گفتم‌بپرسم‌اینجا هم‌نظر دوستان چیه.

اونایی که دیجیتالی دارن و راضی هستن خب مصرفشون کمتره.خدایی دیجیتالیا خیلی قشنگ‌تر هستن...اما اگه چرخی میخوای که حالا حالا ها کار کنه برات مکانیکی بهتره.این‌نظر منه طبق تحقیقاتی که کردم.حالا دوستان هستن ممکنه نظرشون عکس من باشه.خوشحال میشم بیان راهنمایی کنن

برو از تعمیر کار ها بپرس ببین درصد خرابیشون چقدر هست  آیا کیفیت سردوزشون خوبه  وباتوجه ب ...

تا حالا تعریف بد نشده از دوکله ها...ظاهرشونم‌از ۸۱۳ و ۸۱۵ قشنگ تره😍.ولی خب تنوع دوخت خیلی کمی.حاشیه دوزی داره چندان

راسته دوز اگه خیاطی شغلته یعنی مزون داری مسلما بهتره.ولی نه واسه خودت اگه‌میدوزی چرخای خانگی از همه‌ ...

عزیزدلم لطف میکنید مارک و مدل چرخ و اینکه از کجا بخرم رو بگید؟

من فقط تو خونه برای خودم میدوزم یه چرخ پفاف آلمان از این قدیمیا دارم که از مامانم بهم رسیده با اینکه زیاد باهاش کار نکردم اما بیشتر وقتا نخ پاره میکنه مدام میبرم تعمیرات برای این مشکل حالا نمیدونم من بلد نیستم روش استفادشو یا مشکلی داره

خودم بخرم احتمالا از زابل یا زاهدان خرید میکنم از جایی که معتمد باشه

بله چرخ های که ساعت بیشتر میشه باهاشون دوخت انجام داد وسرعت بیشتری دارن  من دوسال پیش گرفتم اگ ...

من برای دوخت لباس خودم استفاده میکنم

بنظرتون ژانومه مکانیکی بخرم یا از همین چرخ هایی که شما دارین؟

میشه مارک و مدلش هم بگید؟

عزیزدلم لطف میکنید مارک و مدل چرخ و اینکه از کجا بخرم رو بگید؟ من فقط تو خونه برای خودم میدوزم یه چ ...

عزیزم‌منم‌خودم سوخته دلم😂.یه نیولایف کاچیران دارم‌و یه مارشال تایوان.که سردوز هم داره.یکبارم از سردوزش استفاده نکردم.بسیار پر صدا و اعصاب خراب کنه بخاطر نخ پاره کردنش...دیگه مصمم شدم که استوک‌ژاپن بخرم.میدونی ژانومه مدل هرچقدر قدیمی تر باشه گرونتره .مثلا ۸۰۲ که خیلی قدیمیه از ۱۰ تومن هست تا ۱۴ ۱۵ تومن بستگی به تمیز بودنش داره.۸۱۳ و ۸۱۵ بسیار شبیه هستن به ۸۰۲ با این تفاوت که ژتون سرخود هستن.من خودم اول ۲۳۰۰ میخواستم دوکله سردوز دار.خوشگلم هست.رنگش صورتیه.اکه حاشیه دوزی مهم نیست برات اونو بخر زابل فک کنم ۵.۵۰۰ بود.تهران ۶.۵۰۰

اگه نه حاشیه دوزی برات مهمه که ۸۱۳ بگیر که سفید و سبزه کله غازیه یا ۸۱۵ که کرم هست.ظاهرشون کاملا شبیه هم هست.فقط ۸۱۵ یه قابلیت پولک دوزی اضافه داره. مدل ۸۱۵تو زابل قیمتش ۵.۱۰۰ و مدل ۸۱۳ ،۵.۵۰۰ که استوک در حد نو گفتن هست.تو تهران یه تومن گرونتر

بازم ممکنه ارزونتر پیدا کنی ولی خب بستگی به تمیزی و کارکردش داره

من نظرم ۸۱۵ و ۸۱۳ هست

من برای دوخت لباس خودم استفاده میکنم بنظرتون ژانومه مکانیکی بخرم یا از همین چرخ هایی که شما دارین؟ ...

اگه فقط برای خودته وکم میدوزی یه چرخ خونگی خوب بگیر که جادکمه زن داشته باشه و یه سردوز بگیر چون واقعا نیاز هست واگه بدی بیرون برات انجام بدن هزینه بردار میشه 

من خیلی سر رشته ندارم که بهت چرخ خوب معرفی کنم 

اما اگه خواستی چرخ صنعتی بگیری از این هایی که آبی وسفید هستن اسمش رو فراموش کردم وبیشتر در تولیدی ها استفاده میشه بگیر 

من انقدر از چرخ هام استفاده نکردم که بگم عالی وبی عیبن وامتحانشون رو پس دادن  

اما تا الان ازش راضی بودم از صنعتی 

برند تیپیکال gc6910این چیزیه که روش نوشته