2777
2789
عنوان

ژانومه

7730 بازدید | 81 پست

خانوما‌میشه بگید کی چرخ ژانومه ژاپن داره؟راضی هستین؟

من‌بین‌خرید‌مدلای مکانیکی مثل ۸۱۳و۸۱۵و۸۱۷و۶۲۷ مرددم.

همینطور دیجیتالیایی مثل مدل ۶۰۰۰ و ۷۰۰۰ و ۷۵۰۰‌و ...

میشه اگه کسی این مدلارو داره راهنمایی کنه‌..خودم فکز میکنم‌مدل ۸۱۵ بهتره تو مکانیکی

و تو دیجیتالی ۷۰۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۷۰۰۰ دارم اما استفاده نکردم در حد یکی دوبار استفاده کردم مامانم داره مدلشو دقیق نمیدونم‌اما ۳۰ س ...

۷۰۰۰ یا دیجیتالیا خیلی وسوسه انگیز هستن.ولی خب میترسم‌ توی شمال زود خراب شه

نمدونم فقط نیدونم ی طرفش چرخه ی طرفش سردوز

اوه پس‌سریه ۲۰۰۰ هست.احتمالا ۲۳۰۰ یا ۲۱۰۰ هست.صورتیه یا طوسی؟شما چرخ دوکله خریدید؟میشه بگی  چقدر ازش استفاده میکنید؟

اوه پس‌سریه ۲۰۰۰ هست.احتمالا ۲۳۰۰ یا ۲۱۰۰ هست.صورتیه یا طوسی؟شما چرخ دوکله خریدید؟میشه بگی  چقد ...

مال مامانمه 

😂

پارسال تابستون خرید شش و پونصد

از خیابون خیام خرید

طوسیه 

بعدم مامانم تقریبا زیاد استفاده میکنه خیاطیش خوبه اخه

💜army💜
من مدل ۶۰۰۰ هزار دارم استوک ژاپن  اما چرخ خیاطی فروش میگفت دیگه قطعاتش نیست  اما ازش راض ...

میدونی‌دیجیتالیا خدای نکرده خراب بشن‌معمولا بردشون خراب میشه یعنی‌یه خازن‌کوچیک‌دارن اون‌باد میکنه.و مثل اینکه فقط تهران دارن اونو و درستش میکنن...خیلی دوست دارم‌مدل ۶۰۰۰ رو ولی خب نگران همینشم.میگم‌نکنه‌بخرم از شانس من‌این‌اتفاق بیفته

میدونی‌دیجیتالیا خدای نکرده خراب بشن‌معمولا بردشون خراب میشه یعنی‌یه خازن‌کوچیک‌دارن اون‌باد میکنه.و ...

یه چیزی بگیر لاقل خراب شد برای تعمیر دستت باز باشه  وپولت حیف نشه