الکی زدم خیانت که بیاین بگین چه خاکی بر سرم کنم 😑پدرم با اونی که دوس دارم مخالفت میکنه چطور باید راضیش کنم اینم بگم پسره بدی نیست پسر عممه همش بهانه های الکی میارن عیب الکی میگیرن بیشتر چشم پدرم خاستگار جدیدم گرفته پسره معلمه ماشینم داره خوشتیپم هست ولی اخلاقیاتش با من فرق داره من مذهبی و معتقدم اون یجورایی برعکسشه و اینکه من پسر عمم رو دوست دارم هم اخلاقیاتمون شبیه به همه هم همدیگه رو دوست داریم تازه خونواده اونم من و خیلی دوس دارن البته اینم بگم هم سن همیم دوتامون ۱۸ ایم میدونم حالا صد نفر میان میگن بچه این اولا بگم بزرگی به سن نیست دوما اولش خیلی درباره احساسمون فکر کردیم گفتیم تو بلوغیم داریم اشتباه میکنیم یمدت بگذره از بین میره ولی نشد الان دوتامون نسبت به احساسمون مطمئنیم پسر عمم خودش اومد ازم خاستگاری کرد خانوادش هنوز در جریان نیستن تو سال آینده میخواد کنکور بده واسه پزشکی داره میخونه کلیم هزینه کرده خدا بخاد قبول بشه میخواد سال دیگه به مامانش بگه بیاد خاستگاری رسمی کنه خونواده من میدونن حتی پسر عمم اومد خونمون با پدرمم صحبت کرد هم پسر خوبیه هم چشم پاکه قصدشم مثل پسرای امروزی دوستی تنها نبود 😑الان نمیدونم چطوری بابامو راضی کنم با این مخالفتای الکی که میکنه میگه حتی اگه با پدر مادرشم بیاد من دختر نمیدم بهش کسی راه حلی نداره؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید