2777
2789
عنوان

سونوگرافی

299 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها

توروخدا جواب بدید

من این ماه اترازول خوردم روز دوازده سیکلم رفتم سونوگرافی سه تا فولیکول هشتو نه باز داشتم و یکی ۱۵ یعنی بزرگترینش ۱۵ بود مایع آزادم دیده نشد بتظرتون بدرد میخوره فولیکول ۱۵ باردار میشم باهاش؟!

هیچی سر درنمیارم

فولیکول چیه

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سکلام طولانی بود قرص دوفاستون ماه پیش خوردم شد ۲۸ روز ماه پیش ولی ماهای قبل ۳۵ روزه

شاید بزرگتر شد مایع ازاد دیده نشده تخمک گذاری نکردی از امروز یه شب درمیون برو اقدام

بسلامتی ایشالله

من ۵سال تمام منتظر بودم تمام راه ها رفتم تمام راه ها 

آخرش مرکز ناباروری گفت ذخیره تخمدان نداری تخمک اهدایی باید بگیری 

من قبول نکردم 

خدا یهو معجزه کرد این گفتم ۱۹ چون هر دفعه میرفتم سونو فقط یه دونه تخمک سایز ۱۹تو سمت راستم داشتم 

با داروهای ای وی اف مصرف کردم اصلا زیاد نمیشد فقط یه دونه 

خدا معجزه کرد بعد چند سال انتظار گریه در ب دری 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
شاید بزرگتر شد مایع ازاد دیده نشده تخمک گذاری نکردی از امروز یه شب درمیون برو اقدام

هر وقت میرم سونو همینو مینویسه یعنی واقعا میشه یا نه وقتی فولیکول داره ادم قطعا تحمک کزاری میشه؟!

من ۵سال تمام منتظر بودم تمام راه ها رفتم تمام راه ها  آخرش مرکز ناباروری گفت ذخیره تخمدان ن ...

عزیزم چه شیرین بچه ای خدا نصیبت کرده خیرشو ببینی ایشالله 

هر ماه یه تخمک که داشتی چرا دکتر میکفته تخمک اهدایی پس؟! 

هر وقت میرم سونو همینو مینویسه یعنی واقعا میشه یا نه وقتی فولیکول داره ادم قطعا تحمک کزاری میشه؟!

قرص تحریک تخمک خوردی؟ اگه اره معمولا امپول ازادسازی هم میدن که حتما ازاد بشه کیست نداری یعنی تخمک هات ازاد میشن تو نزدیک تخمک گذاریت میری خوب هنوز ازاد نشده مایع ازاد هم دیده نمیشه

قرص تحریک تخمک خوردی؟ اگه اره معمولا امپول ازادسازی هم میدن که حتما ازاد بشه کیست نداری یعنی تخمک ها ...

اره این ماه لترازول خوردم

ن خداراشکر کیست نداشتم