2777
2789

متاسفانه خواهر منم داره. تهران هم بردیمش فایده نداشت، دکتر گفت فعلا هیچ درمانی بجز انسولین برای دیابت پیدا نشده

ولی داشتیم همسایه ایی ک بچش از 5سالگی تا کلاس چهارم انسولین میزد، بعدش خوب شد، لوزالمعدش بکار افتاد

میگن دیابت تو سنای پایین بعد ی مدت خود بخود درمان میشه

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
متاسفانه خواهر منم داره. تهران هم بردیمش فایده نداشت، دکتر گفت فعلا هیچ درمانی بجز انسولین برای دیاب ...

جدااا انشااله که زودتر خوب بشن

علایمش چطوری بود؟؟

چطوری متوجه شدید؟؟

من دخترم چند وقته همش شیرینی میخواد هی میگه ی چیز شیرین بده

بعد میگه سرم گیج میرع شیرینی میخوره میگه خوب شدم 

میخوام این هفته ببرمش ازمایش و چکاپ بدم میترسم ثند داشته باشه خدایی نکرده اخرین بار پارسال چکاپ شده بود هیچ چیزی نداشت شکر خدا 

مادر هنسرمم قند داشته میدونم تو ژنشون هس البته یکمم خودم وسواس فکری دارم همش فکرای بد منفی دارم😔😔

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جدااا انشااله که زودتر خوب بشن علایمش چطوری بود؟؟ چطوری متوجه شدید؟؟ من دخترم چند وقته همش شیرینی ...

نه بابا شیرینی خوردن ک ربطی ب دیابت نداره. شاید گرسنش میشه فشارش میاد پایین شیرینی میخوره خوب میشه

یا شایدم شیرینی دوس داره واسه شیطنت اینجوری میگه ک بدی بش

خواهر من مدام تشنش میشد، همش میگفت تشنمه، مدامم دستشویی بود. ب دکتر گفتیم این علاعمو داره ازمایش قند ناشتا براش نوشت، قند ناشتا 750 بود. یعنی فکرشو بکن قند ی ادم عادی از 100 بیشتر شه ینی دیابت، این 750 بود، قرار بود هفته بعد جوابش بیاد، همون روز از ازمایشگاه زنگ زدن گفتن این خانم چند سالشه؟ گفتیم 9سال، گف جواب ازمایشش وحشتناکه بیا سریع ببر جوابشو ببر بیمارستان بستریش کن

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
نه بابا شیرینی خوردن ک ربطی ب دیابت نداره. شاید گرسنش میشه فشارش میاد پایین شیرینی میخوره خوب میشه ...

واای عزیزم 

شاید ولی خیلییی شیرینی میخوره همش میگه چیز شیرین بدین به من ولی دسشویی زیاد نمیره 

منم دخترم 9سال نیم هس نمیدونم والا گفتم ازمایش بده خیالم راحت بشه 

الان خواهرتون بهتر شده

حیونی بچه سن رشدش هس دوست داره غذا زیاد بخوره هی باید بهش رژبم بدین دعا میکنم زودتر خوب بشه تو بچگی میگن درمان میشه انشالله که به زودی قند از بدنش محو میشه عزیزم 🙏

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏