2789
عنوان

تخمک گذاری

134 بازدید | 7 پست

من سیکلام از بیست و پنج تا بیست و هشت روزه و بیشتر نمیشه تو اقدامم هستم روز دوازدهم سونو داشتم ک هنوز تخمک ازاد نشده بود از روز دهم تا امروز ک پانزدهمم هست کیت استفاده کردم منفیه تخمک گذاری....پریود ماه قبلم هم سه چهار روز بود که ی روزش خونریزی خفیف در حدی ک تو ی روز کلا دوتا نوار اونم نه کامل پر بشه  و فردا و پس فرداش لکه لکه بود و تمام شد...الان ی هفته هم هست ک سر درد و سر گیجه و تهوع و همه چی میاد سراغم اصا بدنم بهم ریخته...کسی این مدلی بوده؟؟؟راهنماییم کنه

خب اقدام داشتی .؟

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 

آخه میگن همون خط کم رنگ هم نشانه تخمک گذاری 

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قرص ویتامین ای و ث بخور برا تخمک خیلی خوبه 

با قطره ویتاگنوس 

من تخمدانامو با روغن سیاهدونه و زیتون چرب میکردم و بادکش گرم هرتخمدان پنج دقیقه فقط میزاشتم 

تو پریودی هم چایی دارچین نبات وزنجبیل  میخوردم و  از روز سوم پریودی کاچی میخوردم توش مغزیجات و دارچین و زنجبیل و زعفرون  همه چی میزدم 

هر روز هم عرق کاسنی میخوردم ... 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
اثری هم داشت؟

آره بعد شش سال و بعد کلی قرص خوردن  حامله شدم به دکترم گفتم ازین قطره حامله شدم گفت نخیر 

ولی داروهایی که داده بود سه ماه  مصرف کردم نتیجه نداد قط کردم....بعد  یک ماه بعدش قطره رو شروع کردم  ینی من دارو هارو دو سه ماه نخوردم پس از دارو ها حامله نشدم 

توی فامیلامم ده نفری ازین قطره حامله شدن ...

عرق کاسنی طب سنتی میگه اگه میخواین حامله بشین هر روز خانم ته استکان بخوره...

فقط من چرب کردن و بادکش کردن و خوردن قرص ای وث و عرق کاسنی ...از دوماه قبل شروع قطره ویتاگنوس انجام میدادم 

وقتی هم قطره رو شروع کردم ادامه دادم کارارو ... وانجام همه کارا باعث شد ...ماه اول خوردن قطره پریود شدم ماه دوم حامله شدم 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭