2821
2789

اصلی ترین درمان پلی کیست

تغییر سبک زندگیه

ورزش مرتب

کاهش وزن حتی شده یک کیلو

وقتی ۸۴ کیلو بودم یه مدت ۴۵ روز فاصله پریودام بود

یه مدت هر ماه دوبار پریود میشدم

از وقتی لاغر شدم و ورزش میکنم فاصله پریودام شده دقیق ۲۸ روز

فقط تنها چیزی که اذیتم میکنه موهامه خیلی تاراش نازکه

یک عدد کاربری ۸۹ هستم که قطع دسترسی شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلی ترین درمان پلی کیست تغییر سبک زندگیه ورزش مرتب کاهش وزن حتی شده یک کیلو وقتی ۸۴ کیلو بود ...

سلام منم ۲۲سالمه پلی کستیکم ۱۱ماه اقدامم ۳ماه لتروزول و متفورمین و دوفاستون خوردم ولی هیچ فایده ای نداشت😭😭😭😭تا این ماه ک پریود شدم ب صورت لکه بود ب مدت دو روز ده روز بعدش خونریزی شدید پیدا کردم دیگ خسته شدم😭😞نمیدونم چیکار کنم داروخانه قط کردم می‌خوام ورزش کنم و اصلاح رژیم غذایی ولی نمیشه مخصوصا تو غذا  اصلا موندم هم پارونو قط کردم هم ن ورزش میکنم ن غذا رفتم دکتر فیزیو تراپی با دستش رحممو گرم کردو... گفت قرص نخورورزش کن .... الان واقعااا موندم چیکار کنم حرف فیزیوتراپ گوش کنم یا دکتر زنان ک میگه قرص بخورم

اصلی ترین درمان پلی کیست تغییر سبک زندگیه ورزش مرتب کاهش وزن حتی شده یک کیلو وقتی ۸۴ کیلو بود ...

میتونم بپرسم شما چیارو حذف کردین تو غذا ؟رفتید دکتر یا خودتون رژیم گرفتید؟توروخدا میشه منم کمک کنید من خیلی بیبی استرس می نی دارشدن دارم من این ماه قرصامو قط کردم

خوشبختانه من مشکل بارداری نداشتم

سر دختر اولم ۱۵ روز جلوگیری نداشتم

دومی هم سر سه ماه حامله شدم

یعنی دکترم میگفت محاله بدون دارو حامله بشی

من جات باشم کنار دارو مرتب ورزش میکنم واگه اضافه وزن داشتم رژیم میگرفتمو  وزنمو میارم پایین

اضافه وزن داری؟؟؟

میتونم بپرسم شما چیارو حذف کردین تو غذا ؟رفتید دکتر یا خودتون رژیم گرفتید؟توروخدا میشه منم کمک کنید ...

کم خوری

اگه بتونی دو ماه کلا نون و برنج و هرچی از آرد درست میشه

شیرینی جات رو بزاری کنار کلی وزنت پایین میاد

به خودت انگیزه بده

خوشبختانه من مشکل بارداری نداشتم سر دختر اولم ۱۵ روز جلوگیری نداشتم دومی هم سر سه ماه حامله شدم ی ...

آها پس داروهامو هم قط نکنم 

اضافه وزنم ی مقدار شکم 

قدم۱۷۵وزنم۷۲

ینی دوباره شروع کنم متفورمین لتروزول و دوفاستون بخورم و ورزش کنم

آها پس داروهامو هم قط نکنم  اضافه وزنم ی مقدار شکم  قدم۱۷۵وزنم۷۲ ینی دوباره شروع کنم مت ...

وزنت زیاد نیست

اره جونم داروهاتو بخور

تا میتونی برقص و پیاده روی کن

از همه مهمتر

بیخیال بارداری شو

هی هر ماه چک نکن که ببینی مثبته یا نه

استرس خودش مهمترین عامله

هر وقت خودش اومد تو دلت یه نشونی برات میفرسته

2824
2823
2791