2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اگر درد زیادی داری حتما برو پیش دکتر خوب اگر گفت عمل کن عمل کن چون بعضی اوقات درمان دیرتر باعت آسیب بیشتر میشه. من بابام درد داشت زانو مشکل از مفصلش بود پیش دکتر رضا شیروانی بختیاری تعویض مفصل زانو انجام داد. خیلی راضیه الانم اوکی شده. آدرسشو میزارم تهران، خیابان جردن، ناهید شرقی، پلاک ۲۰ (داروخانه دکتر خاوری)، طبقه اول، واحد ۳ غربی

من توی تصادف زانوم ضربه بدی دیده بود. دکتر رضا شیروانی بختیاری معرفی کردن پیششون رفتم خداروشکر عمل کردم  الان ۶ ماه گذشته دیگه مشکلی ندارم واقعا دکتر با تجربه  خوش برخوردی هست.

من مادرم پیش آقای دکتر مهدی مقتدایی جراحی مینیسک زانو انجام داده بودن. الان با گذشت یکسال از جراحی راحت حرکت می کنن و دردی احساس نمیکنن.

شماره تماسشون: 02188679774_ ۰۹۱۲۸۹۲۱۱۵۳

این دکتر هارو نمیشناسم اما برید پیش دکتر برزو قزوینیان کارشون خیلی خوبه خیلی خوب تشخیص میدن من  بخاطر تصادفی که داشتم زانوم اسیب دیده بود پیش ایشون عمل کردم خداروشکر مشکلی ندارم اینم آدرسش: تهران، فلکه دوم صادقیه، بلوار آیت الله کاشانی، بلوار اباذر، نبش پیامبر شرقی، ساختمان آریا، پلاک ۷۴ واحد ۳۰۱

۰۲۱۴۶۱۰۰۴۹۷

چون نتیجه جراحی مامانم پیش دکتر برزو قزوینیان عالی بود یکی از فامیلامون پسرش پاهاش پرانتزی بود به پیشنهاد ما رفت پیش آقای دکتر قزوینیان...خودشون که از نتیجه خیلی راضی بودن همشم مارو بخاطر معرفی اقای دکتر دعا میکنن...

من خودم چند سال پیش زانوی پرانتزی داشتم و خیلی اذیت می‌شدم، مخصوصاً وقتی برای پیاده‌روی می‌رفتم یا از پله‌ها بالا می‌رفتم. به توصیه دکتر، جراحی اصلاح زانو انجام دادم. الان بعد از جراحی خیلی راحت‌تر راه میرم و اصلاً درد ندارم. خودم خیلی راضی‌ام، می‌تونم دوباره به کارای روزمره‌ام برسم و از زندگی لذت ببرم.