2777
2789
عنوان

بارداری شیمیایی

279 بازدید | 16 پست

دوستان بعد از ۶ روز تاخیر پریود شدم 

باتوجه چیزهایی که خوندم باید بارداری شیمیایی باشه 

آیا نیاز هست تست بارداری بدم ؟؟ یا آزمایش خون؟ 

بلاخره یک روز منم مادر میشم 

لزوما هر تاخیر پریودی بارداری شیمیایی نیست

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی شیمیایی؟ 

یعنی لقاح صورت میگیره، بیبی چک مثبت میشه اما لانه گزینی اتفاق نمیفته که بارداری کامل بشه

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
یعنی ممکن با وجود خون ریزی که دارم باردار باشم 

تا جایی که میدونم نه. فقط پریودت چند روز بهم ریخته همین. 

چرا لانه گزینی اتفاق نمیفته؟؟؟؟ 

شرایطش براش مهیا نیست. پوچ میشه درواقع. بارداری پوچ هم میگن

یعنی لقاح صورت میگیره، بیبی چک مثبت میشه اما لانه گزینی اتفاق نمیفته که بارداری کامل بشه

من دوست داشتم تست بارداری بدم خیالم راحت سه خدای نکرده خارج رحم نباشه وگرنه بارداری شیمیایی زیاد ترسناک نیست

تا جایی که میدونم نه. فقط پریودت چند روز بهم ریخته همین. 

خب من هیچ وقت سابقه ۶ روز تاخیر نداشتم و تمام علایم بارداری هم. داشتم

من دوست داشتم تست بارداری بدم خیالم راحت سه خدای نکرده خارج رحم نباشه وگرنه بارداری شیمیایی زیاد ترس ...

تو این چند روز بیبی چک زدی؟

بارداری خارج از رحم هم اینجوری نیست که راحت پریود شی و باردار باشی. دردای شدید شکمی داره تست بتا هم بدی باردار نشون میده و فقط تو سونو گرافی میگه ساک بارداری یا جسم زرد دیده نشد

تو این چند روز بیبی چک زدی؟ بارداری خارج از رحم هم اینجوری نیست که راحت پریود شی و باردار باشی. درد ...

بی بی چک نزدم ؟ الان بزنم نشون میده؟

تو این چند روز بیبی چک زدی؟ بارداری خارج از رحم هم اینجوری نیست که راحت پریود شی و باردار باشی. درد ...

عزیزم بارداری شیمیایی با پوچ فرق داره پوچ یه مرحله جلوتره کیسه بدون جنین میگن بارداری پوچ اما بارداری شیمیایی به اون مرحله هنوز نرسیده 

بی بی چک نزدم ؟ الان بزنم نشون میده؟

الان که دیگه پریودی باردار نبودی