2777
2789
عنوان

دندون یا پزشکی

192 بازدید | 10 پست

راجع به مزایا و معایب این دو رشته لطفا میشه بهم اطلاعات بدید بتونم تصمیم بگیرم ؟

و اینکه برای هر کدوم چه ویژگی شخصیتی مهمه 

کار کدوم تکراری و روتین تره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی پزشکایی ک تموم میکنن سخت نیست اونایی ک تو دوران تحصیلن سخته  اگ‌پول و درس اسونو  رفاه میخوای برو دندون   اگ تحمل درسای سنگینو و تا ۳۵ سالگی درامد نداشتنو بیگاری وبیخوابیو داری برو پزشکی

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

رتبتون چند شده؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
زیر 500

میتونم باهاتون صحبت کنم؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
من علاقم بیشتر پزشکی هستش ولی خیلی جدیدا میگن بهم که پزشکا بیکارن، اشباع شده  درامد ندارن، زند ...

اگه دندون برات جالب نیست نرو هر رشته ای که توش علاقه داشته باشی و پشتکار موفقی فرقیم نمیکنه چه رشته ای باشه پزشکی که جای خود..