2777
2789
عنوان

جیغ زدن کودک

142 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

پسر من جدیدا حرف ها و خواسته هاشو با جیغ زدن میگه 

یه چیزی که دوس نداره وقتی میگم یا انجام میدم میدوه به سمت مبل و محکم خوشو میکوبه به مبل 

یا انگشتشو گاز میگیره 

وقتی تنها هستم باهاش خیلی کمتره ولی توی جمع یا پیش پدرش خیلی بهونه میگیره 

همه میگن باهاش جدی برخورد کن ولی میدونم نتیجه نداره 

بدتر لج میکنه فقط حواسشو پرت میکنم ولی از سرش در نیومده به نظرتون باید چیکار کنم؟ خیلی شدید ناراحت میشه 

البته زودم میخنده 

یه سال و نیمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها باهوشن. احتمالا با این رفتار بهش باج میدی. اون هم تکرار میکنه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بچه ها باهوشن. احتمالا با این رفتار بهش باج میدی. اون هم تکرار میکنه

من نه ولی بقیه دست و پاشونو گم میکنن

منم فک کنم عمدیه این کاراش 

باورت نمیشه اونروز داشتم با پدرش صحبت میکردم بهش توجه نکرده بودم بعد به زور داشت عق میزد که بگه حالم بده    

میگن جیغ زدن اقتضای یک سن خاصه بچه ی منم یکسال و نیمه اس جدیدا جیغ میزنه معلومه تازه ب این توانایش پی برده چون با دقت جیغ میزنه خودشم‌ گوش میده بعضی وقتا ب صداش پیچ و تابم میده و انواع و اقسام جیغ ها رو داره تمرین میکنه 

میگن جیغ زدن اقتضای یک سن خاصه بچه ی منم یکسال و نیمه اس جدیدا جیغ میزنه معلومه تازه ب این توانایش پ ...

دقیقا   من بهش گفتم تو راه پله و پارکینک باید ساکت باشیم 

از اونموقع تا وارد راه پله ها میشیم جیغ میزنه میگم هیس میخنده 

با این کارش میخواد تورو مجبور کنه که جیزی که میخواد رو بهش بدی از این به بعد اگر چیزی خواست بهش نه گفتی و شروع کرد جیغ زدن اصلا بهش گوش نده برو به کارت برس اونم انقدر جیغ میزنه تا خودش خسته میشه میبینه راه حلش جواب نمیده دیگه تکرار نمیکنه انگشتش هم گاز گرفت چیزی نگو بزار بگیر خودش دردش میاد ول میکنه چند بار نسبت به این رفتار ها بی توجه باشی و بهش گوش ندی خودش خسته میشه دیگه انجام نمیده