2777
2789
عنوان

دوست پسرم

203 بازدید | 9 پست

سلام من راستش هیچی ازش ندیدم خیانت اینا 

ولی بهم خیلی کم دوستت دارم میگه، حرفای زشت هم نمیزنه. میگه هدفم ازدواجه. ولی شماام میدونین که پسرا الکی میگن، من بهش اعتماد ندارم همش شک میکنم، و بعدشم تو اینستا همششش انلاینه، و خودم ادم شکاکی هستم و افسرده 

و همش میترسم مادرو پدرم بفهمن و دیگه هیچوقت بهم اعتماد نمیکنن.دوسش ندارم با اصرار خودش رل زدم   . تا حالا چندین بار خواستم کات کنم قبول نمیکنه و میگه خودم میکشم ولی میدونم الکی اینو میگه هیچوقت خودشونو بخاطر دخترا نمیکشن روز بعدش میرن با یکی دیگه،بهم شب بخیر هم نمیگه، تصویری تلفنی حرف میزنیم دیگه میخوام کلا دوس پسر نداشته باشم چون میدونم هم گناهه هم ابروم میره. نمیتونم بلاکش کنم. ولم هم نمیکنه 

میخوام با یه دروغ گفتن باهاش تموم کنم میخوام تنها باشم. 

چیکار کنم 

یه دروغی بگید بعم بهش بگم تا باور کنه و تموم بشه این دوستیمون دیگه واقعا خسته شدم، کم هم پیام میده ولی بازم میگه دوستت دارم، کار هم نداره تا بگم مشغوله وقت نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی سرده دیگه گیر دادنش چیه صادقانه کات کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بگو من با چندتا پسر در ارتباطم به عنوان جاست فرندم اگه مشکلی نداری میتونیم باهم باشیم اگ م نه که کات کنیم 😐🦊 بگو رابطم با جاستام زیادی خودمونیه هاا 😐🦊 

احتمالا غیرتش باعث کاتتون میشه 😐🦊

شما ک حوصله نداری چرا وارد رابطه شدی؟یه درصد احتمال بدین که حرفای طرف راسته اونوقت احساس و اعتمادشو نابود میکنید قرار نیست ی پسر حرف دروغ بوده باشه بقیه هم اونجوری باشن...وقتی از یه رابطه خوشتون نمیاد و نمیتونید ادامه بدین الکی وارد زندگی کسی نشید و امید واهی ندین که به همه چی بد بین شه

ولی اگه راس اگه نابوده هااا تا اخرعمرم عذاب وجدان داری 

نیمچه عکاســــ 📷 تنهام بدون تو همیشه تنهام حتی اگه همه دورم باشن و تو نباشی بازم تنهام خیلی تنها💔❄💫 کاش زود زود برگردی🤛🏻🤜🏻🖤