2777
2789
عنوان

فرهاد و مهسا ایرانی رو یادتونه؟

1071 بازدید | 17 پست

برنامه ماه عسل دعوت شدن...چرا مردم همشون کامنت میذارن که دختره بخاطر پول طرف باهاش ازدواج کرده؟ باهم خوبن که.همون وقتا هم توی برنامه ماه عسل دختره توجه خاصی بهش داشت و دستشو میگرفت.

چرا انقد بد بینیم؟ من برنامه اشو امروز دوباره توی آپارات دیدم.بنظرم پسره خیلی مهربون و باشخصیت و باهوشه.و خیلی هم با اراده که تونسته از اون هم بار روانی و فشارتبدیل بشه به یه ادم موفق. منم اگه جای دختره بودم انتخاب میکردم همچین مردی رو

شغل فرهاد چیه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکاسه.البته عکاس سلبریتی ها

من دوسشون دارم فکر نمی‌کنم مهسا کلک باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

مهاجرت کردن فکر کنم ،احتمالا از دست مردم فرار کردن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من چهره برام مهمه طرف تو پول غرق باشه ولی اون شکلی باشه واقعا نمیتونم کنارش باشم 

نود و نه درصد اونایی که میگن براشون مهم نیست الکی میگن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
2790
2778
2791
2779
2792