2777
2789
عنوان

کم خونی مینور

897 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی. هست که بدونه کم خونی مینور از همون بچگی مشخص میشه؟یا از یه سنی ب بعد ؟

چکاب دادم یه سال پیش کم خون نبودم ولی مادرم کم خونی مینور داره ممکنه منم داشته باشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس من ینی مینور نیستم چون قبلا ازمایش دادم کم خون نبودم ولی الان بی حسو حالم احتمالا کم خون شدم میخو ...

برو ازمایش بده عزیزم شایدم باشی درجش کم باشه

اخه منم یبار رفتم بهم گفت میری یبار رفتم گفت نیستی بعد چن بار دیگ رفتم گفت هستی ولی از همون بچگی واسم مشخص شد ک مینورم یا ن

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
برو ازمایش بده عزیزم شایدم باشی درجش کم باشه اخه منم یبار رفتم بهم گفت میری یبار رفتم گفت نیستی بعد ...

چجوری از بچگی مشخص شد؟من تا الان که بیستو دوسالمه چیزی نمیدونم دویار هم چکاپ کامل دادم تو اونجا هم چیزی نگفتن از کجا میشه فهمید

من مادرم داره

خواهرم وقتی ده سالش بود تشخیص دادن

من از همون بچگی

شاید شمام داشته باشی ولی چون خفیف بود تشخیص داده نشد

ولی اگر تا حالا چندین بار آزمایش دادید و گفتن ندارید، خب ندارید و راحت

چجوری از بچگی مشخص شد؟من تا الان که بیستو دوسالمه چیزی نمیدونم دویار هم چکاپ کامل دادم تو اونجا هم چ ...

ازمایش مربوط به  تعیین تالاسمیو دادم بچه بودم 

هروقت چکاب کامل کردم بهم گفتن مینورم

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
ازمایش مربوط به  تعیین تالاسمیو دادم بچه بودم  هروقت چکاب کامل کردم بهم گفتن مینورم

اهان پس تو چکاب کامل مشخص میشه.  دادم چکاب کامل یبار چیزی نگفتن ینی کم خونی نداشتم

اهان پس تو چکاب کامل مشخص میشه.  دادم چکاب کامل یبار چیزی نگفتن ینی کم خونی نداشتم

انشالا ک نداری عزیزم 😍❤