2777
2789
عنوان

عاشق ها بیان

162 بازدید | 36 پست

خیلی دوست دارم بشنوم کجا آشنا شدین چقدر علاقتون عمیقه و تا الان ماندگار بوده 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تماس اشتباهی اولین قرار تو کوچه نزدیک‌ خونمون 7ماه دوستی 1سالونیم ازدواج 🥰

هیچ اتفاقی، اتفاقی نیست 😍😍 پایدار 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

بنظر خودم شخمی بود چون سنمم کمه که اصلا عشق محسوب نمیشد ولی نمیدونم چرا هنوز خوابشو میبینم😐

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

تعریف کنم میخونی؟😊

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙

ولی یکم غمگینها....😂

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙
امیدوارم از بین بره و نابود بشه علاقم بهش و اون اونقدر بهم علاقمند بشه که زجر بکشه همون‌جوری که زجرم ...

من وقتی سنم کمتر بود همیشه عشقام یکطرفه رو بودن خیلی ناراحت کنندس💔💔💔💔💔

ولی یکم غمگینها....😂

اتفاقا باید غمگین باشه اگر خیلی شاد بود تعجب کن 

من یه سال باهاش بودم البته مجازی دوروزه پیش دعوامون شد البته جدیدا زیاد شده بود دعوامون سرایت بود اون همش تاشب بادوستاش بود اخرشب ک میومد میخاس چت س ک سی کنه منم بهش گفتم تو فقط منو بخاطر اینجور چیزا میخای؟ اونم گفت حالا ک اینجوری فک میکنی راجبم گمشو  بااینکه معذرت خواهی کردم گفت دیگ تموم شدی واسم ولی من همش بفکرشم دارم دیوونه میشم نمیتونم غرورمو خورد کنم دوباره برم التماسش😭😭🥺

بنظر خودم شخمی بود چون سنمم کمه که اصلا عشق محسوب نمیشد ولی نمیدونم چرا هنوز خوابشو میبینم😐

عادیه هر کس تجربه میکنه ، حالا دوطرفه بود؟ 

یکطرفه نبود راستش ... یکطرفه شد یهو✨منم امید دارم به روزی که منو بخواد اما من نخوامش

میدونی یکطفه بودن همیشه به معنای این نیست که یک طرف عاشقه حتی میشه گفت یک طرف عاشق تر از یک طرفه دیگست و به رابطه بیشتر اهمیت میده یعنی یک طرف عاشق تره