2777
2789
عنوان

شوهرم دوست اجتماعی پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 38 پست
مث شوهرمن ک یکیو سیو کرده بود جون دل کلیم دعوا کردیمو اینا اخرشم خرم کرد

واقعا چرا کمشونیم 🤕🤕 من ایجور ندیدم ازش ولی چند بار دیدم که داره فیلم میبینه 

تاریک ترین ساعت شب ، درست ساعته قبل از طلوع خورشید ! پس همیشه امید داشته باش ... ❤️❤️🌸🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه گفت دندوناتو خورد میکنم یبا دیگه بگی

عه چطور برای خودش دوست اجتماعی خوبع بگو نوبت من رسید بد شد🤬 اصلا نرو سمتش بزار بیاد منتتو بکشه. بعدم تهدیدش کن این اجتماعی شدنشو برای همیشه تموم کنه وگرنه پای بزرگترشو میکشی وسط. 

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
صراحت لهجه ات منو کشته خخخخ

😂😂

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
اتفاقا یکبار به یکی گفتم چرا با مرد متاهل میگردی خشتکشو کشید سرم که اون من معاشرتی ام و اهل صله رحم ...

هیچی بابا دوست معمولی نداریم حداقل از جانب مردا 

فقط دور خودشون شلوغ میکنن بگن خواستار دارن و ذخیره داشته باشن بعد کات

ولشون کن بحث نکن مجرم به جرمش به این راحتی اعتراف نمیکنه

بگو چ غلطا  بگو خودم دوستت کی بهتر از همسرش  بگو اگه حرفی چیزی  دردودلی خواستی کنی ...

خدا لعنتش کنه دست و پام داره میلرزه

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
چرا گفته

عزیزم با جون و دل درکت میکنم چون واقعا تو شرایطش قرار گرفتم 

چه روزها و شب‌هایی که گریه میکردم و با آرامبخش می‌خوابیدم 

چقدر بحث کردم حرف زدم اصلا انگار نمی‌فهمید نمی‌خواست بفهمه اینم یه نوع خیانته 

ببین میگفتم قهرکنم بدباشم بدتر کشیده میشه سمت اون 

نمیتونستمم باهاش خوب باشم همش جر و بحث و دعوا 

یه مدت خنثی خنثی بودم انگاری مریض بودم 

نمیتونستمم مثل خودش باشم 

الآنم واقعا می‌دونم چی میگی بشین عاقلانه فکر کن 

چکار کنی شوهرت بیخیاله به قول خودش دوست اجتماعیش میشه

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت