2777
2789
عنوان

یه لحضه میاین؟🦋♥️

80 بازدید | 11 پست

فردا صبح قراره امتحان ریاضی بدم 

چون تا الان مجازی بوده زیاد نخونده بودم و اصلا متوجه نمیشدم در طول سال 

امسال انتخاب رشته هم قراره بکنم ک عاشق انسانیم :)) 

رفتم ترمیم نمره 

قشنگا دعا کنین خوب بدم امتحانمو خیلی استرس دارم :)

وقتی رفته بودم اموزش پرورش برای ترمیم نمرم که بتونم انسانی وردارم همش میگفت برو هنر اگه بخون بودی میخوندی و ... 

ولی من واقعا امسالو فقط افت کردمو خودم علاقه دارم که بخونم فقط وقتی مجازی بود حفظ نمیکردم ک همشون جمع شدن یه شبه نتونستم برسم  همین خلاصه دعا کنین🦋♥️

کوتاه نیا

انسانی جز اولویتای من نبود اما محکم وایسادم و از اداره نامه گرفتم براش.

الان دیپلمشو دارم

اگه علاقه داری تلاش کن.

موفق باشی

درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامه برای انتخاب رشتت؟  توام♥️

اری فرزندم.

مرسی گیان

درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!

اری فرزندم. مرسی گیان

کاش منم برم انسانی 

خیلی دوسش دارم 

ولی عربی و ریاضی نمرم کمه 

حس میکنم مدیرمون باهام لج کرده 

چون همش میگفت مانتو مدرسه بپوش مامانمم میگفت ی ماه مونده باید کنار بیان اخرش اونم گفت اخرسال میفهمی ینی چی 

ریاضی فرداست 

عربی هم ۱۲ گرفتم که رفتم اموزش پرورش برای ترمیم نمره گفت اگه ریاضیتو بالای ۱۵ بگیری نامه میدم 

بزور میگفت برو هنر 

مامانم میگفت به هنر علاقه نداره میخندید بلند که مگه به علاقست؟؟ :)) 

اونجا بزور خودمو نگه داشته بودم چون من عربیو ادبیاتم زیر ۱۵ نمیگرفتم ادبیاتمم ۱۸ گرفتم 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

کاش منم برم انسانی  خیلی دوسش دارم  ولی عربی و ریاضی نمرم کمه  حس میکنم مدیرمون با ...

یه مشت بی سواد بی صلاحیت پشت میزن

مطمئنم فردا امتحانتو خوب میدی

هیچی تو جهان اونقدی ارزش نداره ک بخاطرش حرص بخوری یا استرس بگیری.

بیخیالی طی کن درست میشه.

من اینقدی عجایب دیدم تو بحث نمره که نگو

یه مشت بی سواد بی صلاحیت پشت میزن مطمئنم فردا امتحانتو خوب میدی هیچی تو جهان اونقدی ارزش نداره ک ب ...

مرسی قشنگم :) 

صبح تا شبو دارم تمرین میکنم ک بهترین نمرمو بگیرم ببرم نشونش بدم نامه رو بده برم ترمیم نمره😒😒 برم انسانی🥺

مرسی قشنگم :)  صبح تا شبو دارم تمرین میکنم ک بهترین نمرمو بگیرم ببرم نشونش بدم نامه رو بده برم ...

بوس ب نوک مماخت

ولی باور کن انسانی همچین خبریم نبود

حالا ان شاءالله تو میری خوشت میاد

بوس ب نوک مماخت ولی باور کن انسانی همچین خبریم نبود حالا ان شاءالله تو میری خوشت میاد

اخه میگن تجربیم هرکی میره میمونه سخته و فلان 

انسانیم میخوام برم حقوق یا وکالت 

راستی امتحان ریاضیممم عاااااالی بود

اخه میگن تجربیم هرکی میره میمونه سخته و فلان  انسانیم میخوام برم حقوق یا وکالت  راستی ام ...

اگه بگم همین الان تو فکر بودم پیام بدم نتیجه امتحانتو بپرسم باور میکنی؟

امروز واقعا به ف‌کرت بودم و دعا میکردم برات

خداروشکرررر

من مطمئنم مسیرت درسته و روشتم درسته اتفاقا

قوی برو جلو دوستم

هرجا کمک خواستی من هستم.

راستی نگفته بودم ک منو بخاطر نمره ریاضی پایین نمیذاشتن برم انسانی.

ولی تو یه پله از من کار درست تر و خفن تری