2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به کارما اعتقادی ندارم هر اتفاقی مشکلی هم برای یه ظالم پیش میاد جزئی از سرنوشتشه ما خودمون مسائلو رب ...

پس نه کارما نه اعتقادات مذهبی ما که فکر میکنیم سرش میاد هیچ کدوم درست نیست بله؟

اخه نمیسه یکی هر ظلم و ستمی بکنه اما عذابی نبینه این که میشه بی عدالتی

به کارما اعتقادی ندارم هر اتفاقی مشکلی هم برای یه ظالم پیش میاد جزئی از سرنوشتشه ما خودمون مسائلو رب ...

من شدیدا اعتقاد دارم کسی که بدی کنه بدی میبینه تو قرانم هست من یعمل مثقال ذره شرا یرا و من یعمل مثقال ذره خیر یرا (هرکس ذره ی کاره بدی کنه میبینه و هرکس ذره ی کاره بدی کنه میبینه ) 

من شدیدا اعتقاد دارم کسی که بدی کنه بدی میبینه تو قرانم هست من یعمل مثقال ذره شرا یرا و من یعمل مثقا ...

چند نفر خیلی بهم بدی کردن و دلمو. شکستن پس چرا تقاص پس نمیدن انگار نه انگار که دل منو شکستن 

7 سالم گذشته 

چند نفر خیلی بهم بدی کردن و دلمو. شکستن پس چرا تقاص پس نمیدن انگار نه انگار که دل منو شکستن&nb ...

دلتو صاف کن شاید از تهه دلت اه نمیکشی نفرینشون نمیکنی یه چیزه دیگه ام هست ممکنه خودت به کسی بدی کرده باشی و بد دیدی ؟ من نمیدونم به کی بدی کردم ولی خیلی بهم بد شد باورت میشه خواهر شوهرم هی میومد بهم گفت شوهرت زن داره شوهرتو با یکی دیدم مثلا دلمو میسوزوند چون بچه دار نمیشدم باورت میشه شوهرش بهش خیانت کرد و سرش زن اورد