2777
2789
عنوان

درد شدییید دندان عقل و فک چپ صورت

264 بازدید | 9 پست

الان نزدیک ده روزه طرف چپ صورتم درد میکنه کلی دکتر رفتم اخرش فهمیدم احتمالا از دوتا دندون عقل نهفتم هستش که تو فکهای بالا و پایینمه😐

بعد دندونپزشک که رفتم که دندون عقلم رو بکشه گفت اول برو یک هفته انتی بیوتیک بخور که عفونت نکنه🥲

از طرفیم درد این ۱۰ روز هم کلافم کرده هم خیلی اذیت کننده شده موندم چیکار کنم تا یک هفته .همه کسایی که دندون عقل میکشن باید یک دوره قبلش انتی بیوتیک بخورن؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اقا یک سوال دیگه کسی جراح فک خوب میشناسه واسه کشیدن دندون تو تهران که خیلی هم سرش شلوغ نباشه ؟ 

الان دنبال هر متخصصی که میرم میگه تا دوهفته سرمون شلوغه وقت نداریم .موندم اصلا چیکار کنم پیش کی برم و دردم هم هر سری داره بیشتر و اذیت کننده تر میشه تحملش تا دوهفته سخته خدایی 🥲

من که نخوردم هیچی

اههه جدییی؟

به من گفت یکم عفونت داری برو یک هفته دارو بخور بعد بیا ولی دردش زیاده بابا تا یک هفته سخته تحملش مسکنم میخورم کلی

اههه جدییی؟ به من گفت یکم عفونت داری برو یک هفته دارو بخور بعد بیا ولی دردش زیاده بابا تا یک هفته س ...

اوم..برا من عفونت نداشت خب به هرحال شرایط فرق می‌کنه

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
۴تاشم کشیدم ۳تاش نهفته بود تو هیچکدوم نخوردم

میگم مال شما به درد افتاده بودن ؟

به من گفت چون یکم عفونت کرده برو انتی بیوتیک بخور ولی میگم نکنه دکتره نابلد بوده یه چیزی گفته ۰ون متخصص فک و صورت نبود دکتر معمولی بود ولی از طرفی درد طرف چپ سرم به قدری زیاده که دیگه نمیدونم چجوری تا یک هفته تحملش کنم🥲

و اقا یک سوال دیگه کسی جراح فک خوب میشناسه واسه کشیدن دندون تو تهران که خیلی هم سرش شلوغ نباشه ؟&nbs ...

اینو یه تاپیک دیگه بزن..جراحت خوب باشه خیلی مهمه

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
میگم مال شما به درد افتاده بودن ؟ به من گفت چون یکم عفونت کرده برو انتی بیوتیک بخور ولی میگم نکنه د ...

یکیش زده بود بقیه دندونام درد میگرف

ولی واس کشیدن اگه عفونت داشته باشه نمیکشن قرص میدن