واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
خسته ام خیلییییی از صبح سر پام فردا هم صبح زود بیدار میشم چون میرم مسافرت
خوبه ک خستگیت از خستگیای خوبه
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
از استرس دارممیمیرم امشب تاریخ تب پسرمه قلبم داره وایمیسته از استرس خدا برای هیچکسی نخواد این حال م ...
😔خدایا خودت معجزه کن
ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
بددددد احساس خفگی دارم کنکور قبول نشدم مامانم شبانه روز بام دعوا میکنه ازم متنفر شده
عزیزدلمی❤️❤️تجربه کردم این روزارو
کنکور بدترین تجربه زندگیم بود
میگذره، از اون بدتر میاد...
یه گوشه از خونه مستقر شدم و کم کم دارم رو میدم تازه پریودم هستم.خین وخین ریزی.
ینی چی رو میدم 🤔
🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای