2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست دخترا😓در چه حالید شما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 56 پست
خسته ام خیلییییی از صبح سر پام فردا هم صبح زود بیدار میشم چون میرم مسافرت 

خوبه ک خستگیت از خستگیای خوبه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عصری رفتم تاناکورا ی پیراهن خریدم واس سرکارم الانم کیفمو مرتب کردم شوهرمم بیرونه ،خانمی ک شما باشی دیگه میرم موهامو خشک کنم  چرا بی حوصله ای میرفتی ی دور میزدی

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱

من حالم هم خوبه هم بد 🤧🤕

عشقم پس فردا میره یه جایی ۲۵روز نمیبینمش 

دلم براش تنگ میشه 🥺یه روز درمیونم میزنمش عادت کردم 

یکم برا زندگیمون راه داریم باید صبر کنیم بهم برسیم 

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞
از استرس دارم‌میمیرم امشب تاریخ تب پسرمه قلبم داره وایمیسته از استرس خدا برای هیچکسی نخواد این حال م ...

😔خدایا خودت معجزه کن 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
بددددد احساس خفگی دارم کنکور قبول نشدم مامانم شبانه روز بام دعوا میکنه ازم متنفر شده 

عزیزدلمی❤️❤️تجربه کردم این روزارو 

کنکور بدترین تجربه زندگیم بود

میگذره، از اون بدتر میاد... 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه گوشه از خونه مستقر شدم و کم کم دارم رو میدم تازه پریودم هستم.خین وخین ریزی.

ینی چی رو میدم 🤔

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

عزیزدلمی❤️❤️تجربه کردم این روزارو  کنکور بدترین تجربه زندگیم بود میگذره، از اون بدتر میاد...& ...

ولی من فک نکنم بدتر از کنکور باشه مگه تو شرایط من باشی و کنکور تنها راه نجات باشه قبول نشی و تا آخر عمر بیچاره شی 

خیلی بدم.. درحدی ک هر لحظه ایست قلبی کنم بمیرم.. 

دلیلشو کوچیک بگید

کوچولووو