2777
2789

بنال تا بنالیم🤦‍♀️

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی دیدی اول بگو تا راهنماییت کنیم

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
موضوع زندگیم هس😭😭

فهمیدیم موضوع زندگیته مگه گفتیم موضوع لباسته؟!!!

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
موضوع زندگیم هس😭😭

اگه میخای نصفه نصفه بگی بریم

خب بگو قشنگ چی شده 

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
چیی شده 

امروز گوشی شوهرم دیدم یکی کلن حرفای عاشقانه وازعشق ش باشوهرم نوشته وبهش زنگ زدم زودی فحش دادم ففط گوش کرده دختره وشوهرم اومد منوزدگف بتوچه خوب کردم اصن

بنظرتون چیکارکنم وبعدش یه شماره دیگ رو شوهرم گرف گف بیا بهش هرچی میخای بگوک شماره یه مرد والکی گرف منم قایمکی شماره دختره و با اس ن س هاش اسکرین الان بهش زنگ زدم خاموشه

امروز گوشی شوهرم دیدم یکی کلن حرفای عاشقانه وازعشق ش باشوهرم نوشته وبهش زنگ زدم زودی فحش دادم ففط گو ...

نباید زنگ میزدی دیگه پس سیاستت کو

چی دیدی اول بگو تا راهنماییت کنیم

میگم اس هاشونوشته بود تودلیل ارامش منی عشقم رفتم حموم وزوداومدم اصن حال نداشتم عشقم تنها دلخوشی م تویی عشقم کاش ببینمت و استبکر بووس و گفته بودک من مواظب عشق مونم و محکم ایستادم پاش

بعدش گفتم طلاقم بده پس اونو بگیرگفتم مهریه ام‌نمیخام فقط طلاق بده گف نه بشین زندگیت ولی شماره اونو چرا نگرف ک جلوخودش فحشش بدم میترسم دوباره باهاش باشه اخه

بچه داری؟ 

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....