2777
2789
عنوان

نوزاد ۱۲ روزه

414 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من بچم ۱۲ روزشه مشکلم اینه تا توی بغله آرومه ولی حتی وقتی خوابه خوابه تا میذارمش رو زمین بیدار میشه و گریه میکنه

و مورد دیگه اینکه بدنش پر از دونه قرمزه وسطش دونه سفیده دکترش میگه اشکال نداره طبیعیه شماها تجربه اس دارین؟

بچه من ۱۵ روزش هست تا میاد بغل من فقط دهنش بازه شیر بخوره بغل بقیه آروم میشه😵‍💫😵‍💫😐😐 دونه هم طبیعی هست نگران نباش

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دونه ها میره نگران نباش 

بعد اون به بوی خودت عادت کرده یلباس یا یچیزی که بوتو گرفته و نشستی موقع خواب بزار پیشش اروم میخوابه 💜

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

من نوزاد نارس ۴۵ روزه ام هم بدنش پر از جوش قرمز سر سفیده فردا نوبت دکتر داره ولی فکر میکنم نوزادتون رو صورتش میبوسید

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

بله طبیعیه.بعضی نوزادا اینطوری میشن.پسر منم همین بود.اگه شیر خودتو میخوره به چیزی حساسیت داره.پسر من از بادمجون حساسیت داشت.چند بار خوردم دیدم جوش هاش بیشتر میشه .توجه کن ببین چی میخوری اینطوری میشه.شاید خیلی گرمی میخوری یا نوزادتو گرم نگه میداری.خوابشم طبیعیه.بالاخره بعضی بچه ها فقط تو بغل آروم میگیرن

ای جانم الان توروفقط به چشم ممه میبینه 😂

خودم ک احساس گاو هلندی بودن بهم دست داده🥲

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

ببین دوستم من خودمم پسرم ۱۱ تیر ب دنیا اومده...در مورد نوزاد چنتا چیز رو رعایت کنی بچه چندان اذیتت نخواهد کرد

تا گریه کرد اول از همه شیر رو امتحان کن...حتا اگه شیر بالا آورده...حتا اگه احساس میکنی ک بچه سیر ه...بازم بهش ی تعارف بکن ک مطمئن بشی

تکلیف پی پی بچه رو تا شب قبل از خواب معلوم کن...اگه تو روز و ۲۴ ساعت گذشته پی پی نکرده حتتتتما دور نافش رو با روغن زیتون  بمال و اندکی هم  فشار بده دلش رو حین مالیدن دم مقعدشم با روغن چرب کن...این کار رو در طول روز هم انجام بده .اگه تا وقتی ک میخواد بخوابه پی پی نکرده باشه من با اختیارات خودم یکم سر گوش پاکن رو با روغن زیتون چرب میکنم و وارد مقعدش میکنم ب خروج گاز و مدفوع کمک زیادی میکنه شما صاحب اختیاری ولی انجام ندی بهتره.

آروغش رو بگیر

پوشک بچه رو حتما چک کن...ی چند لحظه هم بازش بذاری ب کسب آرامشش خ کمک میکنه...

اگه نمیخوابه و گریه میکنه بغلش کن و یکم راهش ببر تا نسبتا خواب آلوده بشه بعدش بخوابونش.

قنداق کردن هم خ عالیه ...البته من تو قنداق مدت طولانی نمیذارمش تا وقتی ک آروم بشه و خوابش بگیره.بعدش یووواش قنداقش رو باز میکنم...

انشآلله نی نی تون زودی آروم احوال بشه

قطره نفخ و دلدرد رو باید اننننقد مارک ها   انواع مختلفش رو امتحان کنی ببینی کدوم میسازه...من سر هر ۳تا بچم امتحان کردم...اولی اهورا نی نی.دومی کولیکز.سومی کولیک اید...

برای سومی شاید ۱۰تا بیشتر شربت و قطره خریدم..