2777
2789
عنوان

متاهلا بیان بگن چقدر تفریح دارند

125 بازدید | 12 پست

همسر من صبح میره میاد ناهار میخوره ،میره شب ساعت ۹ میاد..وضعیتمونم درحدیه که دستمون به دهنمون میرسه...انچنان عالی نیست...خسته شدم خیلی...یه تفریح نداریم...یه مسافرت درست حسابی نرفتیم.‌ مگ جمعه به جمعه بریم رستورانی پارکی، اونم شاید نریم..شما ها چطورید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه همسرت میره سر کار... همسر من ک کارمنده ظهر ک میاد تا ۶ خوابه بعدم یا میره تو اتاق جا میشه یا میره بیرون با دوستاش... روز جمعه ای هم من و دخترم گرونا داریم رفته با دوستاش ماهی گیری..

منم شوهرم صبح تا غروب سرکاره بعدشم خسته 

منم افسردگی گرفتم

شاید یه تور پیدا کنم باهاشون برم مسافرت شاید حالم بهتر بشه تا کی منتظر اینا باشیم بلکه بفکر ما باشن من ک دیگه تصمیم دارم اولویتم خودم باشم و خودم

۱۰ تومن اینا،ثابت نیست..بنظرت چطوره

آره متوسطه عزیزم واقعا 20هم باشع هیچی نمیشه شرایط سخته من شوهرم 15 میگیره بعضی وقتا 12 ولی اصلا نمیشع پس انداز کرد اصلااااا هیچی نمیمونه وسط ماه کارت خالی میشع

آره متوسطه عزیزم واقعا 20هم باشع هیچی نمیشه شرایط سخته من شوهرم 15 میگیره بعضی وقتا 12 ولی اصلا نمیش ...

یه کیش چیه.اون شده برام ارزو...شمالم که وقت نمیکنیم بریم..چیبگم !

هفته ی  ی یار میریم بیرون 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

همسر من چهار روز سرکاره چهار روز خونه. معمولا چهار روز خونه میریم شهرستان . گاهی هم خونه ایم. رستوران ماهی یک دوبار میریم. مسافرت هم سالی دوبار‌ دیگ همه همینن. ولله منم اینقد بهش غور میزنم ک خسته شدم تو خونه.