2821
2789
عنوان

پلی کستیک‌

69 بازدید | 8 پست

سلام منم ۲۲سالمه پلی کستیکم ۱۱ماه اقدامم ۳ماه لتروزول و متفورمین و دوفاستون خوردم ولی هیچ فایده ای نداشت😭😭😭😭تا این ماه ک پریود شدم ب صورت لکه بود ب مدت دو روز ده روز بعدش خونریزی شدید پیدا کردم دیگ خسته شدم😭😞نمیدونم چیکار کنم داروخانه قط کردم می‌خوام ورزش کنم و اصلاح رژیم غذایی ولی نمیشه مخصوصا تو غذا  اصلا موندم هم پارونو قط کردم هم ن ورزش میکنم ن غذا رفتم دکتر فیزیو تراپی با دستش رحممو گرم کردو... گفت قرص نخورورزش کن .... الان واقعااا موندم چیکار کنم حرف فیزیوتراپ گوش کنم یا دکتر زنان ک میگه قرص بخورم وزنم۷۰قدم۱۷۴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچکدوم رو گوش نده .اینستا یه خانوم هست فلورا تاجیک به راحتی مشکلت رو حل میکنه با رعایت یه سری راهکا ...

من واقعا استرس گرفتم نگرانم انقد تو اینستا اینترنت سرچ کردم همش پیگیرمو استرسسس دارم عجیییب😞😞 ممنون از راهنماییت

من واقعا استرس گرفتم نگرانم انقد تو اینستا اینترنت سرچ کردم همش پیگیرمو استرسسس دارم عجیییب😞😞 ممنو ...

من سالهای سال درگیر بودم .وسرچ میکردم .هیچ بیماری سختی نیست فقط وفقط به حرف تاجیک گوش بده وعمل کن همین .جامع وکامل وعالیه

2824
2823
2791
2779
2792