2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن... کمک!!!

347 بازدید | 20 پست

دخترمو یه ماهه دارم سعی می کنم از پوشک بگیرم،تنها پیشرفتی که داشته اینه که وقتی کارشو می کنه تو خونه میاد اطلاع میده،کلا هم دو بار تو دستشویی و بقیه توخونه ج ی ش می کنه !البته یه هفته مسافرت هم رفتیم و بیخیال از پوشک گرفتن شدیم .به نظرتون چیکار کنم که سریع تر بفهمه؟!سه ساله است الان ...سه ماه پیش هم تلاش کردیم داشت خوب پیش می رفت اما چون دو بار مریض شد کلا قطعش کردیم .الان هم عجله دارم چون دو ماه بعد اسباب کشی داریم می خوام تا اون موقع فرشامو بشورم .چیکار کنم؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر یه ساعت یه بار خودت ببر دستشویی همش قصه از بچه هایی بگو که میرفتن دستشویی جایزه تشویق ببین اثر میکنه

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی....... دیر میفهمی که با هر نخی نمیشه رویا بافت........ ای دل که بی گدار به آب ها نمیزدی بی قایقت ،میانه ی دریا چه میکنی .......از یه سری از ادمها رفتارهای میبینی که نه ناراحت میشی نه متنفرفقط ساعت ها میشینی با خودت میگی چرا فکر میکردم با بقیه فرق میکنه .....بعضی از آدمها بوی بهشت میدن چون با مهربونیشون دل یه آدم رو نجات میدن بزرگترین معجزه ی زندگی من ستیا جون شاید هنوز قسمت نشده از نزدیک ببینمت اما بزرگی قلبت رو با تمام وجودم حس کردم بعضیا بدون اینکه کنار آدم باشن رد مهربونیشون تا همیشه روی دل میمونه تو برای من یکی از همون آدمهایی ممنونم بابت همه چیز 🙏❤️🌹

اشتباه اول دوباره پوشک کرون

اشتباه بعدی رو نکن و عجله نداشته باش لطفا 

واقعا هم خودت اذیت میشی هم بچه

هروقت رفتی سر فرصت و با آرامش انجام بده

قراره یک مهارت رو یادش بدی و سخت ترین و مهم ترین مرحله بچه‌ها همینه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

بچه زیر دو سال راحت میشه از پوشک گرفت بعد یکم لجباز میشن سخت میشه

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی....... دیر میفهمی که با هر نخی نمیشه رویا بافت........ ای دل که بی گدار به آب ها نمیزدی بی قایقت ،میانه ی دریا چه میکنی .......از یه سری از ادمها رفتارهای میبینی که نه ناراحت میشی نه متنفرفقط ساعت ها میشینی با خودت میگی چرا فکر میکردم با بقیه فرق میکنه .....بعضی از آدمها بوی بهشت میدن چون با مهربونیشون دل یه آدم رو نجات میدن بزرگترین معجزه ی زندگی من ستیا جون شاید هنوز قسمت نشده از نزدیک ببینمت اما بزرگی قلبت رو با تمام وجودم حس کردم بعضیا بدون اینکه کنار آدم باشن رد مهربونیشون تا همیشه روی دل میمونه تو برای من یکی از همون آدمهایی ممنونم بابت همه چیز 🙏❤️🌹

اشتباه نکن هرچی دیرتر بگیری برات سختره هم برای بچه سخت میشه 

همسرم نمیذاره. میگه سه سال به بعد. تازه پوشک و کارتن کارتن میخره که ماه ها پوشک داشته باشم. هرچی هم میگم میگه نمیخام به روان دخترم فشار و استرس بیاد. 😐😐

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

براش در قالب قصه بگو، عروسکاشو جمع کن و به نوبت ببرشون توالت (ازین توالت فرنگیای بچه‌ها)، بعد تشویقشون کن که مثلا خرگوش جیششو روی فرش نکرده، بچه خوب می‌ره توالت،  چند روز اینکارو بکن تا یاد بگیره

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت