2777
2789
عنوان

چیکار کنم😫😫😫😫

118 بازدید | 8 پست

سلام خانما💚

من سه چهارماهه ریزش موی شدیییییید دارم. موهام تا سر شونه م بود موخوره هم داشت. کوتاه کردم که تقویتشون کنم خیر سرم و برم دکتر براشون. اما نشد. هنوزم با وجود اینکه تا کنار گوشمه، بازم موخوره داره ولی ریزشش خیلی بیشتر شده🥺🥺🥺🥺🥺 خیلی ناراحتم خییییلی. 

موهام شوره هم داره. 

قرار بود ان شاءالله فردا برم دکتر که کرونا گرفتیم😫😫😫

چیکار کنمممممم🥺🥺🥺🥺

دکتر عمومی قبلا بهم شامپوی ضد شوره داد، که متصدی داروخونه گفت این شامپوها تأثیری ندارن روی شوره و ریزش. نگرفتمش 😞😞😞😞

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

روغن نارگیل بزن

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن نارگیل بزن

قبل حموم؟ چقد بمونه؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
قبل حموم؟ چقد بمونه؟ 

یک ساعت کافیهه،،، میتونی شب قبل خاب بزنی صبح بشوری

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨

سلام عزیزم منم ریزش موی شدید داشتم دکترم رفتم فایده نداشت عطاری رفتم شامپو سَبَغ بهم داد و گفت تاحداقل ده روز هر روز برو حموم و بزن ی شامپو دیگه هم داد سبزه روش نوشته ۳۰گیاه هر روز زدم خیلی بهتر شدم + قرص اکتیو ومن ک اونم میخورم برای خانما خیلی خوبه نیاز های بدنشون رو تامین میکنه برای پوست و مو ام خوبه 

سلام عزیزم منم ریزش موی شدید داشتم دکترم رفتم فایده نداشت عطاری رفتم شامپو سَبَغ بهم داد و گفت تاحدا ...

ممنونم ازتون عزیزم😍😍😍 ان شاءالله خیر ببینید😍😍

تا آزمایش هورمونی و مینرال ندید متاسفانه علتش مشخص نمیشه  سابقه کم کاری تیروئید رو حتما چک کنی ...

ممنونم😍❤ بعد همه دعام کنید😞 خیلی استرس کشیدم این چندوقت💔