2777
2789

سلام دوستان من پریسام اون تاپیک توی پربازدید .

نامزدم همین چن وقت میاد شهرمون واسه صحبت با پدر و مادرم ک کی عقد کنیم 

امروز غروب جمعه هم هس دلم گرف یهو 🙃

منو نامزدم شهرامون دوره از هم و بعد از ازدواج من باید برم شهرشون.. خیلی سخته ن ؟ کسایی ک تجربه دارن میشه بیان بگن ؟ 

مادر من گیلان بود واسه بابام مجبور شد بره بندرعباس

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨

نمد سخته یا نه ولی منم مث توعم🥲

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ازشهر کوچیکی میری شهر بزرگ زیاد اذیت نمیشی ولی من که از شهر بزرگم اومدم تو یه شهر کوچیک که میشه گف ده کوره هست دارم خفه میشم دوسال نشده اینجام انگار بیس ساله کل اش اندازه یه شهرک شهرمون نیس اومدم میپوسه فقط دوتا خیابون داره ولی اهالیش همچی کیف میکنن بااینجا انگار تو بهترین جان😏😏😒😒😒

yn
مهم همسرته  اگه عاشقته و محبت میکنه  میشه همه چیو ب خاطرش تحمل کرد

بله عشقمون دو طرفس توی انتخاب نامزدم هیچ شکی ندارم ولی با فکر اینکه باید از شهر خودمون برم دلم میگیره خیلی

از چ لحاظ 🥲

مام شهرامون دوره🥲 حدود ۶ ساعت اینا راهه

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟