2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و...

425 بازدید | 10 پست

طبقه بالای مان اونروز هیئت داشتن شوهرمنم رفته بود فقط یدونه برای دخترم کیک و ساندیس فرستاده بودن برای من نه منم خیلی ناراحت شدم ولی به رو نیاوردم گفتم شایدکم بوده ولی باجاریم رابطه نداریم حتی سلام علیکم نداریم گفتم شاید به اینخاطرواسه من نفرستاده ولی چیزی نگفتم چون به وضوح میتونم بگم تنها چیزی که منودخترم هرروز میخوریم کیک ساندیسه ولی تودلم ناراحت شدم  چی بگم ولله ماهم هیئت خواهیم داشت من چیزی نمیگم اگه شوهرم واسه زنداداشش اینا فرستاد که بفرسته احسان امام حسینه نفرستادم که هیچ من کاری ندارم

شاید واقعا کم بوده

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کارشون خیلی بد بوده بی معرفتی بوده 

منم یکم از مال دخترم خوردم چون باردارم گفتم یه وقت چشمم پی اش نباشه ولی یواشکی از شوهرم گفتم میبینه ناراحت میشه که چراواسه من نفرستادن

منم یکم از مال دخترم خوردم چون باردارم گفتم یه وقت چشمم پی اش نباشه ولی یواشکی از شوهرم گفتم میبینه ...

عزیزم باید همسرت میدید که بفهمه کارش بد بوده ایشون باید حواسش به شما که بارداری باشه نه به زنداداش و فلان حالا قضاوتش نمیکنم ولی کارش اصلا قابل هضم نیست

از من به تو نصیحت از هر چیزی ناراحت و دلخور شدی به روشون بیار دیگه غلط اضافی نکنن آدم چقدر بلانسبت خر باشه واسه یه خانوم باردار یه کیک رو کم بدونه

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
از من به تو نصیحت از هر چیزی ناراحت و دلخور شدی به روشون بیار دیگه غلط اضافی نکنن آدم چقدر بلانسبت خ ...

که چی دفعه بعد بدتر کنن اوناکه به غلط کردن نمیوفتن خانواده شوهرو فقط باید ول کنی رها کنی همین