2821
2789
فقط یه سوال. وقتی رفتی آزمایش دادی فهمیدی بارداری برای سنوگرافی اول رفتی پزشک زنان نوشت ؟یا عمومی؟ی ...

عزمزمه من باردار نیستم ازترس زایمان اقدام نمیکنم..

امروز حتی داشتم بایه پزشک مفصل صحبت می‌کردم داشت بهم مشاوره میداد

عزمزمه من باردار نیستم ازترس زایمان اقدام نمیکنم.. امروز حتی داشتم بایه پزشک مفصل صحبت می‌کردم داشت ...

منم به شدت میترسم . ولی خب سنمون داره میره بالا

دیگه یدونه رو باید بیاریم چه حالا چه بعدا

منم بخاطر همین ترسم ۳سالو نیم انداختم عقب.اوناییکه بعدازمن عروسی کردن همشون بچه دارن. 

از طرفی فکرای خوبی راجبمون نمیکنن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبیعی

بستگی باز به بدن خودتون داره مثلا جاری من میگفت سزارین اصلا درد نداره ولی من مردم و زنده شدم انقدر درد کشیدم اون جایه بخیه هاش آتیش میگرفت طبیعی فقط اولش درد داره مامانایی که تو بخش فارق میشدن بعدش انقدر آرامش داشتن که خدا میدونه.پرستارام خیلی کمکت میکنن فقط باید داد بیداد نکنی و تا میتونی زور بزنی اونم بلاخره سختی خودشو داره خدا خودش قدرتی بهت میده که باورت نمیشه اصلا بهش فکر نکن.من از آمپول عین چی میترسم ولی موقع زایمان عین زورو شده بودم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز