2777
2789

یکتا ، رستا ، ملکا 

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایلین 

تارا

کاربر پسر هستم                                                                  پسری از جنس  امید     یه پسر دهه هشتادی پر از هدف            من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)          

خارجی؟

من ارمیم.مخالف ازدواج زیر ۱۸.مخالف حیوان ازاری و موافق انسان بوده.کاربریمو یه بار ترکوندم این یکی اخریه چون خط دیگه ندارم، پس چون جواب کاربرایی که بی احترامی میکنن رو نمیدم دلیل نیست که میترسم 

رستا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ببین من هرچی تاپیک اسم رفتم یچیزی گفتم

لطفا اسم انتخاب میکنین درست انتخاب کنید که بزرگ شد مسخرش نکنن

من ارمیم.مخالف ازدواج زیر ۱۸.مخالف حیوان ازاری و موافق انسان بوده.کاربریمو یه بار ترکوندم این یکی اخریه چون خط دیگه ندارم، پس چون جواب کاربرایی که بی احترامی میکنن رو نمیدم دلیل نیست که میترسم 
2790
2778
2791
2779
2792