2821
2789
عنوان

نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 73 پست
پسر خیلی خوبیه فقط همین تنها مشکلشه بنظرتون به خانواده م بگم این موضوع یا نه

به خانواده ات نگو با محبت بهش سعی کن ترک کنه چیز خاصی هم نیس خدایی نکرده وابستگی به مواد نداره ک راهش جدایی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی  میخام گیر ندم بهش ولی نمیتونم دیروز صد بار بهش گفتم از الان نکش  گفت یهووی نمیشه

برای همون میگم من این قدر حساس نباش چون بدتر میشه فردا روز باز یک کار دیگه برات می‌کنه من تجربه دارم که میگن

بنظر شما به خانوادم بگم

نمیدونم آخه بستگی به خانوادتون داره که چه جوری با این مسئله کنار بیان اگه هم ازدواج کردید خانوادتون همیشه اون خاطره یادشونه و هی بهتون میگن بازم بستگی به خانوادتون داره

بنظر شما به خانوادم بگم

نه نیاز نیست. اگر هم قرار شد با این موضوع کنار بیاید اجازه ندید در آینده هم خانواده متوجه بشن و حتی اقوام. خیلیها سیگارین و زشت بودن کارشون رو متوجه ان ولی پیش هیچ کس سیگار نمیکشن و حرمت نگه میدارن‌ ولی بهش بگو خانواده من و خودم متنفریم از هر نوع دود، و ازش بخواه این یه راز باشه و یه مطلب بین خودتون و آقا.    اگه پیش خودتون هم عادت به سیگار کشیدن نکنه عالی تر میشه.  منظورم اینه که انگار شما هم نمیدونی سیگاریه.   خوش بخت باشید و نارحت این موضوع نباشید

بنظر شما به خانواده م بگم یا نه

الان زوده اول اینایی ک گفتمو بگو ببین تلاش میکنه ببین قبول میکنه بعد یک ماه ببین کم شده مصرفش یا ن اگ دیدی تلاشی نمیکنه و به شوخی گرفته اره ولی بترسونش با نبودنت