2821
2789
عنوان

نامزد

742 بازدید | 73 پست

سلام بچه ها من دو ماهه نامزد کردم

دیروز با نامزدم رفتم بیرون 

یهو در اومد بهم گفت که من سیگار می کشم و میخاستم بهت بگم  ولی نمیتونستم، گفت قبل نامزدی بهت نگفتم که از دستت ندم

گفت روزی ۶ نخ می کشم،  و قول میدم به زودی ترک کنم

بچه ها چیکار کنم ، من خیلی ناراحتم

من دوستش دارم ولی از سیگار متنفرم 

نمیدونم میزاره کنار یا نه

نمیتونم برا سیگار نامزدی مو بهم بزنم

عقد کردین یا نه؟؟

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدیتو به هم نزن فقط کاریی کن که ترک کنه

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

نه عزیزم بهم نزن ولی بهش بگو اگه مثلا تا سه ماه اینده دوماه اینده ترک نکنی دیگه منو نمیبینی اینا یه جور بترسونش و بهشم بگو یه جا ترک نکن مثلا روزی شیش تارو بکن پنج تا کم کم به یکی برسونش بعد چند وقت همونم نکش من اینو با دوست پسرم انجام دادم بهش گفتم و واقعا ترک کرد