2821
2789

من دارم فقط باید فعال باشید.

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لینک بذار

درخواست بده تو خصوصی بدم.. متاسفانه پسرای نی نی سایت میان.پدرمونو در اوردن

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن

باشه 

گروه لاغری دارید ؟خوبه ،؟کسی کم کرده ؟

بعله.. بیشتر گروه بچه ها بهم انرژی میدن.. هرکی هم روش خودشو داره.. من خودم روش کالری شماری استفاده میکنم. تو دو هفته سه کیلو کم کردم. بعضی بچه هاهم رفتن دکترو رژیم گرفتن.. بیشتر گروهمون واسه روحیه دادنه. یا هرکی هرچی میدونه به بچه های دیگه میگه که اوناهم استفاده کنن. اگه دوس داری درخواست دوستی بده شمارتو بفرس ادت کنم. 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792