2777
2789
عنوان

رانندگی

66 بازدید | 4 پست

بچه ها من 18ساله گواهینامه دارم ولی اصلا رانندگی نکردم الان مدتیه که دوست دارم برم یاد بگیرم ولی هر بار میگم شوهرم میگه تو برای چی میخای یاد بگیری، مگه کجا میری، کجا میخای بری آخرش هم دعوامون میشه.. اصلا هیشکی ندارم کمکم کنه بهم انگیزه بده وقتی اینطوری میگه هم دلسرد میشم هم از رانندگی میترسم توروخدا بگید چه کار کنم

من بعد سالها مجدد رفتم کلاسهاشو

از ازمون عملی میترسم

از ۷ شهریور عملی شروع میشع

مربی باه ان دعوا کرد داد زد سر  یکارا کرد!!!

جلسه سوم اینکارو کرد

ومحدد با مربی دیگه برداشتم ازماه اینده میرم 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

اولا که رانندگی واقعا نیازه وهمه خانوما احتیاج دارن الان بلدباشن مثل آقایون،بعدم شماچون چندساله گواهینامه گرفتی وننشستی برو آموزشگاه وچندجلسه تمرینی بایه مربی خوب بگیر تادوباره یادت بیاد وبعدشم که دیدی یادگرفتی حتما هرروز توی ساعتای خلوت خودت تنها بروباماشین دور بزن تا ترست بیزه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا که رانندگی واقعا نیازه وهمه خانوما احتیاج دارن الان بلدباشن مثل آقایون،بعدم شماچون چندساله گواه ...

همون چون میترسم خدای نکرده اتفاقی بیفته بعد شوهرم به جا اینکه هوامو داشته باشه بیشتر سرزنشم کنه