2777
2789
عنوان

عفونت در بارداری کمک لطفا

468 بازدید | 13 پست

دوستان سوزش ندارم 

فقط واژنم درد میکنه با زیر دلم 

بهداشت و خیلیییییییی رعایت میکنم 

بنظرتون عفونته ؟؟؟

حالا اگه من برم دکتر میترسم سونوی واژینال کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندهفته ای؟ باردار که سونو واژینال نمیکنن منم عفونت ادراری گرفتم دکتر‌ قرص و پماد تجویز کرد خوب شد ...

هفته ی ۱۰ منم عفونت اداری دارم تند تند میرم سرویس 

تجربه ی اول بارداریمه میترسم

بخدا هرکسی یک چیزی میگه آدم میمونه عفونت داره یا نه  یا رحم داره بزرگ میشه

اخه من ۱۲ ام درد دارم ...ولی سوزش ندارم ...تازه مقدم درد میکنه میگن بره بزرگ شدن رحمه حالا با دکترت مشورت کن منم ۱ ام میرم

هفته ی ۱۰ منم عفونت اداری دارم تند تند میرم سرویس  تجربه ی اول بارداریمه میترسم

عزیزم عفونت ادراریت تشخیص داده شده؟ آزمایش ادرار دادی؟

اگه عفونت ادراری داری حتما حتما باید بری دکتر دارو بده خوب بشی، پیگیری کن

نگران نباش برو پیش دکتر شرح حال میپرسه ازت اگه تشخیص بر عفونت باشه میفرستت ازمایش

آزمایش میخام برم ولی آروم قرار ندارم میگم زود برو دکتر یک قرصی زود بده عفونته بره

عزیزم عفونت ادراریت تشخیص داده شده؟ آزمایش ادرار دادی؟ اگه عفونت ادراری داری حتما حتما باید بری دکت ...

آزمایش ک فردا میرم ولی دوسندارم تا ۳روز صبر کنم میگم همین فردا برم دکتر زود یک دارو ی بهم بده 

آزمایش ک فردا میرم ولی دوسندارم تا ۳روز صبر کنم میگم همین فردا برم دکتر زود یک دارو ی بهم بده 

عزیزم ببین دو نوع عفونت داریم یکی ادراریه که با آزمایش ادرار مشخص میشه که بهتره کشت ادرار بدی که دقیق تره و اطلاعات بیشتری میده

یکی هم عفونت واژن که از روی علائم و ترشحات پزشک تشخیص میده

انشاالله که مسئله مهمی نیست ولی به دکترت بگو ببین چی میگه 

2790
2778
2791
2779
2792