۶۲۶۲۰۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 340 عنوان عفونت در بارداری کمک لطفا 468 بازدید | 13 پست دوستان سوزش ندارم فقط واژنم درد میکنه با زیر دلم بهداشت و خیلیییییییی رعایت میکنم بنظرتون عفونته ؟؟؟حالا اگه من برم دکتر میترسم سونوی واژینال کنه 1401/05/21 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_بانوی_بنفش عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 900 چندهفته ای؟باردار که سونو واژینال نمیکننمنم عفونت ادراری گرفتم دکتر قرص و پماد تجویز کرد خوب شدمنگران نباشفقط زودتر برو دکتر
maryambanoo23 عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 3722 سونوی واژینال که عفونت تشخیص نمیدهخارش؟ ترشح غیرطبیعی یا بدبو؟
۶۲۶۲۰۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 340 چندهفته ای؟ باردار که سونو واژینال نمیکنن منم عفونت ادراری گرفتم دکتر قرص و پماد تجویز کرد خوب شد ... هفته ی ۱۰ منم عفونت اداری دارم تند تند میرم سرویس تجربه ی اول بارداریمه میترسم
۶۲۶۲۰۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 340 سونوی واژینال که عفونت تشخیص نمیده خارش؟ ترشح غیرطبیعی یا بدبو؟ خارش بیرون دارم داخل اصلااااااااترشح ک مثل بعضیا ببخشید میگن پنیری نههههههه
۶۲۶۲۰۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 340 درد واژن بره بزرگ شده رحم نیس ؟؟؟ بخدا هرکسی یک چیزی میگه آدم میمونه عفونت داره یا نه یا رحم داره بزرگ میشه
momoman عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 3520 بخدا هرکسی یک چیزی میگه آدم میمونه عفونت داره یا نه یا رحم داره بزرگ میشه اخه من ۱۲ ام درد دارم ...ولی سوزش ندارم ...تازه مقدم درد میکنه میگن بره بزرگ شدن رحمه حالا با دکترت مشورت کن منم ۱ ام میرم
maryambanoo23 عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 3722 هفته ی ۱۰ منم عفونت اداری دارم تند تند میرم سرویس تجربه ی اول بارداریمه میترسم عزیزم عفونت ادراریت تشخیص داده شده؟ آزمایش ادرار دادی؟اگه عفونت ادراری داری حتما حتما باید بری دکتر دارو بده خوب بشی، پیگیری کن
یک_بانوی_بنفش عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 900 هفته ی ۱۰ منم عفونت اداری دارم تند تند میرم سرویس تجربه ی اول بارداریمه میترسم نگران نباش برو پیش دکتر شرح حال میپرسه ازت اگه تشخیص بر عفونت باشه میفرستت ازمایش
۶۲۶۲۰۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 340 نگران نباش برو پیش دکتر شرح حال میپرسه ازت اگه تشخیص بر عفونت باشه میفرستت ازمایش آزمایش میخام برم ولی آروم قرار ندارم میگم زود برو دکتر یک قرصی زود بده عفونته بره
۶۲۶۲۰۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 340 عزیزم عفونت ادراریت تشخیص داده شده؟ آزمایش ادرار دادی؟ اگه عفونت ادراری داری حتما حتما باید بری دکت ... آزمایش ک فردا میرم ولی دوسندارم تا ۳روز صبر کنم میگم همین فردا برم دکتر زود یک دارو ی بهم بده
یک_بانوی_بنفش عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 900 آزمایش میخام برم ولی آروم قرار ندارم میگم زود برو دکتر یک قرصی زود بده عفونته بره فردا برو دکتر دارو میده بهت اگه عفونت باشه
maryambanoo23 عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 3722 آزمایش ک فردا میرم ولی دوسندارم تا ۳روز صبر کنم میگم همین فردا برم دکتر زود یک دارو ی بهم بده عزیزم ببین دو نوع عفونت داریم یکی ادراریه که با آزمایش ادرار مشخص میشه که بهتره کشت ادرار بدی که دقیق تره و اطلاعات بیشتری میدهیکی هم عفونت واژن که از روی علائم و ترشحات پزشک تشخیص میدهانشاالله که مسئله مهمی نیست ولی به دکترت بگو ببین چی میگه