2777
2789
عنوان

ساک و کیسه زرده

393 بازدید | 10 پست

بچه ها من حدود ۱۰ روزه لکه بینی قهوه ای و گاهی صورتی و قرمز دارم . شیاف استفاده میکنم

۱۰ روز پیش دکتر گفت پشت ساک خون هست ، سه شنبه رفتم سونو که بالا عکسش فرستادم 👆

گفت خون پشت ساک نیست ، ۶ هفته و ۴ روزم بود طبق پریودی ولی طبق سونو ۵ روز عقب تر بود .

کسی بوده لکه بینی داشته باشه و جنین تشکیل بشه ؟

من اصلا خسته شدم و فکر کنم جنین و قلبش تشکیل نشه با این وضع 😔

از هفته 8به بعد باید برای قلب بری توکل به خدا کن 

استرس نداشته باشی بهتره 🌼

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ هفته زوده برای اومدن جنین به کیسه بمون ۲ هفته بعد برو جنین من ۹ هفته و ۳ روز دیده شد صدای قلبش شنیده شد الان داره شیطنت میکنه نگران نباش

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

۵ هفته زوده برای اومدن جنین به کیسه بمون ۲ هفته بعد برو جنین من ۹ هفته و ۳ روز دیده شد صدای قلبش شنی ...

ای جونم ، خدا حفظش کنه

این لکه ها نمیدونم برای چیه ، تموم هم نمیشه 

ای جونم ، خدا حفظش کنه این لکه ها نمیدونم برای چیه ، تموم هم نمیشه 

من تاپایان هفته ۱۵ داشتم فکر میکنم عادیه نگران نباش

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

این لکه بینی نمیدونم برای چیه  با شیاف و استراحت هم تموم نمیشه😔

ببینم نظر دکترت چیه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹