2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزجان درش رو بذاری یا نذاری فرقی نمی کنه. در هر صورت باید روغن زیادی استفاده کنید. خیلی با سرخ کردن تو ماهیتابه فرقی نداره فقط کمی سرعت سرخ کردنش بالاتره. روغن بریز و اون توری سرخ کن رو بذار  و سیب زمینی و خوارکیاتون بریز داخلش. اینجوری بعد چند دقیقه سرخ میشه. اما توصیه من هم سرخ کن بدون روغن هست. کلا یه چیز دیگست. من از سایت ژینال خریدم تو هم دوست داشتی می تونی از لینک زیر مدلاشونو ببینید.

https://zhinal.com/product-category/kitchen-appliances/electric-fryer/

سلام , مقالات زیر هم برای علاقه مندان و افرادی که مایل به خرید سرخ کن هستن مناسب هستن :

سرخ کن چیست؟

راهنمای خرید سرخ کن

بهترین برند لوازم خانگی

شاید لیست زیر برای شما هم مفید باشد.

از مقاله بهترین سرخ کن، می توانید اطلاعات بیشتری درباره سرخ کن نینجا ، سرخ کن کوزوری و سرخ کن اینستنت جهت خرید سرخ کن  استفاده کنید.

مقاله تمیز کردن سرخ کن هم یک راهنمای جامع برای شتستشوی سرخ کن بدون روغن است تا دیگر دغدغهچگونگی تمیز کردن سرخ کن بدون روغن را نداشته باشید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز