sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6952 عنوان میاید لطفا 42 بازدید | 4 پست بچه ها من اگر اولویت اولم قبول بشم اولویت دومم قبول بشم خودم میتونم انتخاب کنم که کدومو برم؟اگر اینجوره چرا اولویت بندی میکنن؟ ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است! 1401/05/21 | 12:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiyy عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 159 از اول هرچی قبول بشی همونو برات انتخاب میکنن ب رشته های بعدیت کاری ندارن پس اول رشته های مورد علاقه رو بزن
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6952 از اول هرچی قبول بشی همونو برات انتخاب میکنن ب رشته های بعدیت کاری ندارن پس اول رشته های مورد علاقه ... مرسیییی❤ ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
fatiyy عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 159 مرسیییی❤ حآلا ی سوال ازت میپرسم کمکم کن بنظرت رشته حسابداری بهتره یا بقیه مهندسی ها ک اولویت قرار بدم منم انتخاب رشته دارم
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6952 حآلا ی سوال ازت میپرسم کمکم کن بنظرت رشته حسابداری بهتره یا بقیه مهندسی ها ک اولویت قرار بدم منم انت ... بنظرم حسابداری بهتره و جای پیشرفت دارهولی مهندسی بنظرم خیلی اشباع هست ولی بازم من درباره ی این رشته زیاد اطلاعی ندارم ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!