2777
2789
عنوان

بارداری

96 بازدید | 5 پست

سلام خانما، من یک زندایی دارم ایشون حدودا ۵ روز بعد از پریودش رابطه داشته(یعنی اوایل ۲ هفته ای که برای تخمک گذاری هست ) ولی دخول نداشتن ولی ب دلایلی شک ب بارداری داره الان حدودا ۲ هفته از اون رابطه میگدره و ایشون حالت تهوع داره . ایا میتونه باردار باشه ؟ اینم بگم ک ایشون بخاطر همون شکش قرص سیپرترون خوردن که استروژن داره . ب نظرتون تهوعش از بارداری هست یا قرصایی ک خورده؟ اصن ویار از چه هفته ای شروع میشه؟ 

زنداییم قبلا دوقلو باردار بوده و میگه ک ویار نداشته سر اون دوتا بچه قبلی بخاطر همین نمیدونه ک چطوریه ویارش

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

يک بي بي چک بزنه خودشو راحت کنه 

بیبی چک اگ پریود عقب نیوفته هم نشون میده یعنی اگر هنوز ب روزی که باید پریود بشه نرسه؟ 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

[QUOTE=248367559]بیبی چک اگ پریود عقب نیوفته هم نشون میده یعنی اگر هنوز ب روزی که باید پریود بشه نرسه؟ [/QUOTEوقتي حامله باشه و انقدر علاﺋم بارداري داشته باشه نشون ميده ولي اگر ميتونه صبر کنه تا زمان پريودي نشد بعد چک کنه من شنيدم قبل پريودم بي بي چک درست نشون داده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز