2777
2789
عنوان

الکی حساس شدم

84 بازدید | 7 پست

سلام . خانما من جدیدا از خمیازه کشیدن بقیه واقعا اعصابم خرد میشه مخصوصا وقتی جلوی دهانشونو نمیگیرن یا با صدای خیلی بلند خمیازه میکشن یعنی انقدر عصبی و ناراحت میشم که تا نیم ساعت-یک ساعت بهش فکر میکنم و خودخوری میکنم .حتی اگه تو خیابون همچین حرکتی ببینم عصبی میشم . خودم هم زیاد خمیازه نمیکشم تهش یکی دو تا در طول روز اونم بی صدا

علاوه بر این من نسبت به پچ پچ و زمزمه هم حساس شدم😐یعنی در حضور من دو نفر در گوشی حرف بزنن زمزمه کنن عصبی میشم  (مثلا میگن پچ پچ تو هه هه پچ ) خب اگه من نباید بشنوم برید تو اتاق یا جوری بگید صدا نیاد

خانما شما هم این مشکلاتو دارید؟چه راهکاری پیشنهاد میدید تا کمتر روی این موارد حساس باشم و بی تفاوت بشم؟

تیر و کمان عشق را هر که ندیده، گو ببین                                پشت خمیده ی مرا، قد کشیده ی تو را :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس چیزیو نداری؟ یا تحت فشار باشی؟  اخه من خودم وقتی استرس داشته باشم کلا عصبی میشم.. 😂

کلا آدم استرسی هستم . شاید دلیلش همینه 

تیر و کمان عشق را هر که ندیده، گو ببین                                پشت خمیده ی مرا، قد کشیده ی تو را :)

داری وسواس میشی برو تحت نظر روانشناس تا پیشرفته نشده جلوشو بگیری از همین چیزهای کوچک شروع میشه تا ای ...

ممنون از راهنماییتون 

کلا آدم استرسی هستم . شاید دلیلش همینه 

همینه پس 

حتما یچیزی مدام تو ذهنته، ریلکس کن

من یسال اینجوری بودم، تحت فشار بودم عصبیم کرده بود وقتی بالاخره تموم شد با خودم میگفتم خانوادم چجور تحملم کردن ننداختنم بیرون😂😂😂😂

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

خمیازه که طبیعیه نمیشه کاریش کرد 

پچ پچ بقیه هم برات مهم نباشه مگه به خودت شک داری

به خودت بگو هر کسی پشتم حرف بزنه جاش هم همونجا پشتمه

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج