دستان من دستامو همیشه که بخام بشورم تا آرنج میشورم....و وقتی که یه کسی بیاد روی صورتم مثلا به شوخی دست شو آب کنه بریزه من تا ۷، ۸ بار صورت مو نشورم ول کن نیستم.....یا لباس هامو جدا میندازم تو لباس شویی ....و فقط خودم حق دارم که درشون بیارم ببرم رو تار پهن کنم ....کس دیگه اینکارو بکنه بازم میبرم میندازم میشورم .....چندین بار با مامانم سر این موضوع بحث کردم......یا وقتی که دستشویی میرم میام پاهامو تا قوزک میشورم چون بشدت چندشم میشه....
من وسواسی ام😐😐
لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بله برو دکتر افکارت گسترش پیداکنه میری رو مسائل دیگه و بدبخت میشی
یه لیوان رو مامانم یا زن داداشم بشوره من باید ۲ تا ۳ بار دوباره آب بکشم توش چیزی بخورم....یا کنترل تلویزیون رو کسی دست بگیره ....من باید قشنگ ضدعفونی کنم بعد دست بگیرم یا دست گرفتم بعدش باید برم دست هامو بشورم
لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂